Gruvlyckan startar psykkrig mot Coyotes - "Vi ska märka dom en gång för alla"

Ja, nu har Coyotes satt hus i helvete igen


. Matchen mot Lecab-Lastbilar för ett par helger sen höll på att spåra ur totalt. Det flög spelare över sargen ett flertal gånger och strax efter slutsignalen kom okänd man fram till coyotesstjärnan Mattias ”Arn” Ferming och sa:
– Gör du så där en gång till kan du lika gärna dö direkt.

Ja, mina vänner, detta är sant och bedrövligt. Coyotes har valt att lägga det åt sidan och försökt tona ner alla dessa dumheter men nu har Coyotes valt att ta av locket.
Nu senast mot Carlstad Cougars var det återigen en het drabbning och nu har snacket tagits till nya grader. Gruvlyckan som också spelar i vår serie har tydligen sagt under den senaste matchen att ”dom totalt struntar i om dom förlorar nästa match mot Coyotes. Vi ska märka dom, en gång för alla, så att de lär sig”

Vi vet inte riktigt hur vi ska tolka detta senaste meddelande
. Vi vet att det är sant och givetvis väldigt tråkigt att höra. Coyotes möter inte Gruvlyckan förens om ett par matcher, men vad så säkra, detta kommer vi komma tillbaka till ett flertal gånger innan de ställs mot varandra igen.
Bloggen har sökt coyotesstjärnan Arn Ferming för en kommentar men utan resultat.
Vi återkommer om mer information inom kort!

/Bloggen


Redaktionen träffar "Coach" på stan!



"KJELL DAHLIN HAR FOSTRAT MITT TÄNK"

"EN AV DE STÖRSTA GENOM TIDERNA"

Kära läsare, det har den här veckan varit spelledigt för våra favoriter. Som vi nämnde innan matchen mot Cougars så har serien nu vänt och vi kan blicka tillbaka mot en höst fylld med vinster. Coyotes kan idag stoltsera sig med 8(!) raka. Vi på redaktionen fick tag i vargarnas överhuvud., höstens succéman. Det är ingen mindre än Erik ”Coach” Stenekas för att höra hur han ser på säsongens frammarsch.
Vi sökte Stenekas ett par gånger utan resultat men tillslut fick vi en träff med honom på stans hetaste kafé – nej inte Facebook-spelet, utan på Waynes.

Riktigt kul Coach att träffa dig så här, hur står det till en söndag som denna?
– Nej det är bra tycker jag. Jag njuter av fulla muggar faktiskt, ler han stort.

Ja, det var snällt att du hann ställa upp på några frågor, jag förstår att du är en stressad man dessa tider, så rakt på sak, lagets positiva överraskning detta år?
Det är många jag vill lyfta fram, framförallt den lagmaskin vi har gått och blivit. Vi levererar verkligen vårt motto – En för alla – alla för en. Men jag måste lyfta fram Mattias ”Arn” Ferming som gick och köpte sig en lagkaptensbindel och självutnämnde sig. Han har visat vägen och varit den spelare laget har kunnat luta sig tillbaka mot, fortsätter han…
Vad har du för negativt att lyfta fram då? Finns det något efter 8-raka vinster?Självklart finns det massa saker som vi jobbar med inom truppen, men vi ska inte sticka under stolen att den svenska avundsjukan starkt lyser igenom runt omkring och det är något vi hela tiden måste ha med oss. Det blåser uppe på toppen…
Du skrevs ju ner en hel del under försäsongen men sen har man kunnat läsa att du jämförs med Svennis och Pep, hur ser du på din egen instas och betydelse för laget?
– Att folk skriver ner en orutinerad tränare är ju fullt normalt givetvis och att komma till en storklubb som Coyotes underlättade inte direkt, men media har ju en tendens att skriva upp saker och ting och spekulerar mer än gärna i saker och ting som jag inte bryr mig ett skit om, mitt fokus ligger på att vinna titlar och matcher och jag antar att en titel av en möjlig och åtta segrar av åtta möjliga talar sitt tydliga språk, säger Stenis och lutar sig nöjt tillbaka i stolen.

Har du någon tränarprofil som du inspirerats av och som du vill lyfta fram?
– Jag måste få lyfta fram ett par stora tunga namn som inspirerat mig i de unga åren. Kjell ”Kjelle” Dahlin, Olle ”OP” Persson och sist men inte minst Lennart ”Rolle” Sandelin har fostrat mitt tänk och coachande, fortsätter Stenis.
Okej, intressant alltså, Hur ser du på framtiden nu då så här efter halva säsongen?
Självklart ska vi ro i hamn serien så fort som möjligt och givetvis ska vi göra allt för att gå ut denna serie obesegrade. Sen är det slutspel och uppflyttning som gäller. Vi kommer att göra allt för att komma så väl förberedda som möjligt. Sen har vi även den stora cupen att se fram emot till vintern. Det blir givetvis också en höjdpunkt och sporre för mig och spelarna.

Ryktet har ju givetvis nått att ni kommer mista en del spelare, stämmer detta?
Jag vill varken dementera eller bekräfta just nu. Det enda jag kan säga är att det kommer bli lite förändringar i truppen framöver, mer får du inte av mig idag, säger han bestämt.

Servitrisen plockar precis undan vårat kaffe och ber oss snällt avsluta intervjun för klockan har precis passerat stängning. Vi ska givetvis inte låta den söta personalen få vänta alltför länge och avslutar där med att tacka Coach för att han tog sig tid för en liten pratstund med redaktionen. Håll nu utkik på bloggen de närmsta dagarna, det kommer komma upp mycket spännande saker. Allt för att hålla er så uppdaterade som möjligt!

Tack för oss
Love Coyotes



Häggkvist, näste coyotestjärna!




Johannes 'Hany' Häggkvist,
föddes som så många andra stora talanger i Sveriges egna foppaland dvs. Örnsköldsvik och började även han strax därefter spela hockey i ortens Storlag Modo. Hany blev snabbt ett respekterat namn och blev uttagen i Ångermanlands TV-puckslag där stora framtidslöften som Tobias Viklund och Oscar Hedman, idag etablerade elitseriespelare i Frölunda, även deltog. Johannes, eller Hany som han numera titulerar sig, kände dock att hockey inte riktigt var hans grej, trots en sjuk succé i TV-pucken. Han valde strax därefter att lägga skridskorna på hyllan.

2005 flyttade Hany till Carlstad med skola och fest i huvudet, han hade bestämt sig för läraryrket! Vad Johannes inte visste då var att han senare skulle bli värvad av Carlstads hetaste lag. Hany tillhör alltså idag drömlaget Coyotes och är nu en kille gjord av kämparglädje och visar i varje match vilket lag som finns i hans hjärta. Hany är varje tränares våta dröm, en kille som alltid kommer till match och ger 110%, hans elva poäng hittills är även det väldigt imponerande. Johannes är såklart efter detta brutala facit en del av den beryktade kedjan med Ägget och PG. Fortsätt så!!!

Välkommen till Laget, Johannes 'Hany' Häggkvist.

ÅTTA SNABBA:
Ålder: 24
Vikt: 74kg
Längd: 178cm
Styrka: Hittar nätet
Svaghet: Träffar aldrig någon när vi straffskjuter
Bästa minnet: När min agent berättade att CC var intresserade! Samt Istanbul den 26/5 -05.
Motto: You'll never walk alone
Roll i Laget: Oftast den som är nykter till matchstart!


Carlstad Coyotes bäst i stan - krossade Cougars i hatmötet!


Publikrekord i CAM-Arena var ett faktum. Nerverna var på helspänn och spänningen kände man ända ut i fingertopparna. Vem skulle vinna matchen om Karlstad?
Carlstad Coyotes tog emot serietvåan Carlstad Cougars och det var minst sagt en match där båda lagen ville vinna. I media har matchen varit väl övervakad och snackat har gått att detta skulle bli Coyotes riktiga värdemätare. Skulle Cougars ha någon chans mot den inoljade maskinen Coyotes. Gott folk, låt oss leva tillbaka

Carlstad Coyotes – Carlstad Cougars 6-3 (2-1)
Matchen började i ett sprudlande tempo minst sagt. Båda lagen kände på varandra rejält inledningsvis och man såg direkt att denna match hade potential att spåra ur. Men Coyotes fick uppleva en kalldusch efter bara någon minut, 1-0 Cougars. Coyotes var laget med stor L denna dag. Kämparglädje och en för alla – alla för en lyste upp hela CAM-Arena. Ingen tummade i närkamperna och alla jobbade hårt. Pimme Ivarsson krigade in 1-1 och ganska kort därefter kom 2-1 och matchen var i Coyotes händer igen. Coyotes lyckades som vanligt, man behöll lugnet, tuggade lagom fult och var totalt överlägsna. Precis som vi hade snackat om innan matchen åkte Cougars på det klassiska när man möter ett så mycket bättre och starkare lag. Frustration(en) var så enorm att det var både vackert och sorgligt att se. Deras målvakt gick totalt över styr när han försökte gå in i handgemäng med vår forwardssuverän Eric Ericsson. Ericsson stod upp som en sann Coyote och matchen var ännu mer i hamn då målvakten fick tacka för sig. Rutin Ericsson!

Coyotes ryckte iväg och matchen var aldrig riktigt hotad. Cougars började närma sig en aning när dom gick upp till 3-4 efter två snabba. Men bröderna Åhs tog tag i det och stänkte in två balljor och punkterade matchen. Allt för spänningen vänner, allt för spänningen... Vi tackar domaren, publiken och Cougars med en varm applåd och självklart Cougars, vi spelar gärna upp en tredje repris för er i slutspelet…

Målskyttar:
Pimme Ivarsson, Putte Ferming, Bodin, Ericsson, Mumsmartin, Calle Åhs.

Matchens lirare:
Denna vecka måste Niklas Frisk hyllas till skyarna. Med en spräckt trumhinna och bruten tå gick han in och totaldominerade som backbjässe. Man blir rörd när man ser ett sånt fullblodat Coyoteshjärta.

Matchens isvak:
Väggen Falk som vi vanligt ser mura igen totalt släppte tillsynes ett par enkla denna match.
På något märkligt och vackert sätt fick vi se Väggen mänsklig.
En relativt positiv känga åt vår Vägg som vi vill se så där omänsklig igen…

Notera
-Putte Ferming nätade i debuten, vad händer härnäst?
-Efter att ha blivit veckans isvak förra veckan var Samba-Bodda tillbaka
-Bröderna Åhs fortsätter att vara tongivande i Coyotes, hur kommer detta ge med 
  sig nu när vi har två Ferming-bröder i laget. Kommer det fler underifrån?
-Ett stort plus till domaren denna match som aldrig tappade matchen. Kvalité!



Oro i Coyotes?

Kära läsare, med endast två dagar kvar till den ruskigt heta seriefinalen mot Cougars är det nu dags att reda ut alla rykten som florerat under veckan. Det har strömmat in brev till redaktionen från oroliga läsare som undrar hur det egentligen ligger till i truppen. Det har ryktats om skador, sjukdomar m.m.
Häng med här så ska vi ge er all information kring truppen!

Tyvärr, får vi säga, så har det kommit in en hel del återbud inför helgen. Det ligger en gnutta sanning i de rykten som spridits. Vi kan börja med skadorna. I förra helgens match mot SYSteam fick backklippan Niklas Frisk en ruskigt ful armbåge mot örat så trumhinnan rök och Frippes hörsel är nu knappt befintlig. Inte nog med det, han råkade även ut för ännu en olyckshändelse när han på något sjukt sätt lyckas bryta några tår. Historien kring det är inte riktigt känd. Så, logiskt nog är Frisk inte vidare frisk, och förblir därmed ett stort frågetecken. Vi hoppas givetvis att denna viktiga backklippa ska orka köra på som vanligt!

Nu till den andra allvarliga skada vi har i laget. Det är ingen mindre än Per 'PG' Gustavsson. Under träningen i Måndags så lyckades Per, via en närkamp, få sin känsliga axel ur led och ett sjukhusbesök var tyvärr ett faktum. Undertecknad vet fortfarande inte riktigt statusen på den aviga forwarden men vi gör allt för att få en kommentar. Även PG blir så klart ett frågetecken.

Inte nog med dessa två tunga frågetecken har redaktionen fått klart för sig att spelarna - Johannes,Tärnbro,Hall och Bullen också tyvärr missar matchen. Okända anledningar. Även där, tunga tapp.

Undertecknad fick dock precis positiva nyheter!
Daniel ' Dazor ' Axelsson kommer göra comeback igen efter två helger med jobb. Givetvis mycket värdefullt att få tillbaka denna backgigant. Ytterligare ett mycket positivt besked under kvällen är att nyckelspelaren Ägget Olsson kommer till spel. Även han var osäker under veckan men vi fick till slut ett glatt besked där.

Vi kommer givetvis lägga ut truppen under helgen när vi rätat ut ett par frågetecken. Men var så säkra gott folk, ni behöver inte känna någon som helst oro. Vi kommer med en stark trupp och kommer göra allt för att den där otroligt fina nollan ska förbli, just en nolla. Ett varningens finger är därmed utfärdat till Cougars!

Peace and love //
Coyotes


Bloggen hyllar Jörgen!

Äntligen har krimavdelningen på Aftonbladet löst denna gåta. Det har surrats en hel del rykten kring denna händelse men som sagt, nu är äntligen verkligheten framme. Så bloggen ger en stor saftig hyllning till Jörgen och en stor känga såg åt Skogsturken som dom tyvärr inte namnger i detta reportage. Går att rota fram på www.flashback.info för den intresserade...




och för er sóm vill se hela klippet och där historien startade den där sensommardagen....






CC blickar framåt!

Måndag igen och Coyotes segerrus har lagt sig aningen. Det är nu dags att ladda om batterierna och blicka framåt. För vargarna väntas det träning och det kommer gå hett till ikväll, var så säkra. Det vankas seriefinal till helgen och alla kommer garanterat dyka upp med sprängfyllda vattenskallar, allt för att imponera på Coach Stenen. Mer om det känsloladdade mötet kommer under veckan!

Vi vill även passa på att tipsa om en annan grymt skön blogg. Det är den störtsköna Alex Hellqvist som skriver lite om vardagen! Gå gärna in och läs, rekomenderas starkt.

http://alexhell.blogg.se/

Ta hand om er så länge så hörs vi av under veckan.

Peace and love

/ Coyotes


Coyotes fortsatt obesegrade!

Äntligen söndag igen. Dagens motstånd stod inga mindre än SYSteam/Länsförsäkringar som med sina elva inspelade poäng låg på en tredjeplats i serien. Var det Länsförsäkringar som skulle sätta stopp för vargarna och spräcka deras grymt imponerande vinststreak? SYSteam var även det sista laget att möta innan nu serien börjas om. Nästa helg vankas ett riktigt hatmöte mot Coyotes rivaler - Carlstad Cougars.

Korpen Div2
Carlstad Coyotes - SYSteam/Länsförsäkringar 5-1 (3-1)
Stämningen var som vanligt mycket god innan match och det skojades hit och dit. Men, det skulle bli en riktig chocköppning för vargarna. Redan i de första minuterna kom det en riktig kalldusch då Länsförsäkringar gjorde, till synes ett ganska enkelt, mål.

Coyotes samlade dock snabbt ihop flocken och rykte upp sig avsevärt. Mums Åhs var snabbt igång med sitt krigande och lyckades efter många om och men peta in kvitteringen och 1-1 var ett faktum.

Efter det viktiga 1-1 målet så knöts knutarna upp och vargarna kunde spela mer avslappnat och lyckas även rycka ifrån till en rättvis 3-1 ledning in i paus. I andra halvlek blev det en hel del gruff och domaren tappade matchen en aning men Coyotes höll givetvis disciplinen och kunde, med hjälp av väggen, springa ifrån och vinna med ganska enkla 5-1.

Vi avslutar med att damma av en riktigt härlig klyscha. Dagens vinst är tre poäng, inget mer.

Målskyttar:
Martin Åhs 1, Eric Ericsson 1, Johannes Häggkvist 1, Per Gustavsson 1, Ägget Olsson 1

Matchens lirare:
Föga oväntat går den återigen till Väggen Falk som efter en lite halvknackig inledning spelade upp sig och var återigen en stor fet vägg. Ska även ha ett stort plus då han, med hjälp av sina monsterutkasst spelade fram till två mål. Väggen, du är kung! 

Matchens isvak:
Går denna vecka till Erik ' Samba-Bodda ' Bodin. Efter att ha dominerat förra helgen så känns det idag ganska givet att Samba hamnar på denna lista. Det var en dag där bollarna studsa fel, där det sprangs i fel bågar och alltid domarens beslut mot sig Nej, idag var det långt till stranden och boddas härliga sambatakter. Vi vet att du kan bättre. Fram med sambatakterna till helgen!!


Noterbart:
- Trion PG/Ägget/Häggkvist leverar igen. 5 färska poäng idag. Varav ett riktigt snyggt mål där PG avslutar med en snurrfint och lägger kallt in den mellan benen.
- Ericsson och Humlan verkar ha hittat ett riktigt bra samarbete. Ett mål idag och bud på flera till.
- Mums Åhs rycker i utvisningsligan! Du blir svårslagen nu.
- Väggen fortsätter att vara lika säker som vanligt, skrämmande!
- Kapten Ferming var idag överallt. Kämpade, sprang och slet som ett djur. Härligt captain!


Coyotes ångar på - sjätte raka!




Det är måndag och snart är det dags för coyotes att träna igen men självklart kommer vi ge er allt från gårdagens match mot Sogeti.


Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Sogeti 8-1 (4-0)
Stämningen var väldigt lugn innan matchen skulle dra igång. Det kändes samlat på något underbart sätt. Coyotes började som en inoljad ångvält på högvarv. Med ett stabilt försvarsspel och ett distinkt anfallsspel ryckte Coyotes ifrån ganska snabbt. Sogeti var trötta, talanglösa och allmänt dåliga. Coyotes krossade Sogeti sönder och samman och efter matchen tackade Coyotes Spagetti och domaren med en varmapplåd för säsongens absolut lättaste vinst.

Målskyttar
:
Pimme Ivarsson 2, Eric Ericsson 2, Erik Bodin 2, Calle Åhs, Ägget Olsson.

Matchens lirare:
Erik Bodin måste lyftas fram efter denna match, med sin frenesi och finnes hängde han in två bollar och spelade fram till ett och att Samba-Bodda ekar högt i Tingvallarna framöver är ett faktum.

Matchens isvak:
Efter att Andreas ”AL” Larsson showade och dansade salsa på BlueMoon hela lördagskvällen och sedan tagit sig vidare på efterfest och druckit klaring efter klaring ringde han Mumsmartin och förklarade att han verkligen ville bilda kedja med honom på matchen dagen därpå. Coach Stenis löste självklart detta men problemet var att AL aldrig kom till matchen utan när coach ringer AL 9 minuter innan match svarar han: Nej jag måste passa idag…

Noterbart:
- Väggen Falk dominerade som vanligt. Börjar väggen bli ett monster?
- Bullen debuterade och tog ett stort defensivt ansvar från backplatsen. Riktigt bra!
- Pimme bröt sin målsvit förra matchen men nu är han igång igen med två nya balljor.
- Ericsson fortsätter som en ångvält med tre nya poäng. Forwardsrollen är
- Hela Coyotes spelade riktigt lugnt och harmoniskt.




Coyotes vs Sogeti - Blir det sjätte raka?




Hej kära läsare!

Då är det lördag igen
och som vanligt sitter ni i stugorna och längtar till söndag och veckans korp-drabbning i Tingvallahallarna här i Karlstad.Veckan har gått väldigt fort och Coyotes har som vanligt tränat och representerat på staden.

Läget i truppen
Ja, förra veckan gjorde Stenekas en hel del ändringar i laget och trots den fina segern ryktas det om att han nu kommer gå tillbaka till det normala. Som ni alla vet härjar The Svein Influe runt omkring i världen och självklart finns det vissa fall inom Coyotes som kan ha drabbats. Matte Ferming, vår kapten-gigant ryktas ligga till sängs och det är inget gott tecken. Daniel Axelsson verkar inte heller kunna komma till spel, orsak är inte fastställd ännu.
Blir säsongens absolut bästa backpar borta imorgon? Sedan lutar det mycket åt att stjärnanfallaren Ägget Olsson inte heller kommer att kunna spela. Självklart ska vi inte sjunga klart innan sången är slut. Coyotes är en bred trupp på alla sätt och vis och vi ska inte bli oroliga. Ola Sandelin lyckades inte spela förra matchen p.g.a. bakfylla.
Kommer han att gå in och rädda situationen?

Motståndarna
Denna vecka är det Sogeti som bjuder på motståndet. Sogeti ligger tredje sist på fyra svaga pinnar efter en seger och en oavgjord och tre raka förluster. Lagets kompetens är svår att sätta fingret på. Det är ett starkt lagbygge med en fin harmoni trots tabelläget. Kan de skaka fram en spetsspelare nu mot de starka prärievargarna kan det bli intressant och se…

Bloggen tippar
Det känns som Coyotes fick en rejäl väckarklocka senast mot Lastbilarna. Coyotes kommer att gå ut och spela avslappnat imorgon och att Sogeti kommer att bli överkörda imorgon finns det inget snack om, 7-2 till vargarna imorgon.

Skrällfaktor: 3.5 prärievargar av 5.
Det är ingen hemlighet att Coyotes är bäst i stan på det vi håller på med. Men stundtals luktar det lite nonchalans och övermod och absolut det ska det göra, men skrällbarrometern skjuter i höjden. Finns det ingen ledare på planen som visar vägen imorgon kommer vargarnas segersvit att brytas. Det spelare ingen roll att det är mot ett lag som inte vet vad det är man spelar…

Tid: 12.40 – Tingvallahallarna

Ha en riktigt trevlig kväll/natt!
/Coyotes



Coyotes laddar batterierna!

Coyotes tar idag ett välförtjänt break från den stressiga vardagen, med allt vad det innebär, och kommer därför befinna sig i Den stora lila hallen för att bevittna när historia skrivs. Givetvis pratar jag om Sveriges rockkung, Lars Winnerbäck. Inte många kan ha undgått hans besök i "Solstaden" och det gäller även förstås Coyotes. Efter att ha varit i rampljuset nu de senaste veckorna pga vår enorma framgång i korpenserien känns det idag fruktansvärt bra att ta ett steg tillbaka från rampljuset och bara få njuta av den riktiga kungen.

Detta blir självklart ett bra sätt för vargarna att samla sina batterier för att sedan, redan imorgon, lägga allt fokus inför helgens seriematch mot Sogeti. Vi kommer givetvis lägga upp all information kring denna tuffa match här i dagarna med laguppställning m.m.

Njut ikväll gott folk så kan även jag garantera kanonbra underhållning från vargarnas sida i helgen!

På återseende!


Coyotes obesegrat!

Söndag. I vanliga fall en dag fylld av ångest, huvudvärk och mycket annan skit som man får med sig hem från en blöt lördagskväll i det så alltid, festliga Karlstad. Men nu för tiden är söndagen mer av en höjdpunkt i veckan. Visst, bakfyllan är där, liksom ångesten MEN det är dagen vi alla längtat efter hela veckan. Givetvis är det korpen vi talar om och denna gång var det inget undantag. Med den nämnda bakfyllan och den stora vattenskallen var Coyotes på plats för ett nytt krig i Tingvallahallarna. Det var alltså - serieledarna mot tabelljumbon, laget med mest gjorda mål mot laget med mest insläppta. Coyotes på 12 saftiga pinnar, Lecab-Lastbilar endast 3. Var det dags för Coyotes första tvåsiffriga vinst? Det kunde bara sluta på ett sätt, en ren och skär slakt, eller?

Korpen Div2
Lecab-Lastbilar – Carlstad Coyotes 2-6 (1-2)
Nej, detta var dagen då hela truppen fanns kvar på krogen eller på någon bortamatch från gårdagen. Coyotes var slappa, slarviga och bakfulla. Lecab-Lastbilar blev på något märkligt sätt ett hot tack vare Coyotes urusla form. Självklart rörde positionsskiftena runt i grytan men det får inte vara någon form av ursäkt. Nej, detta var absolut Coyotes sämsta och mest bakfulla match denna säsong och det blev en ganska smaklös seger med knappa/hela 6-2. Sifforna och segern säger väl mer om Lecab-lastbilar och dess kvalité än Coyotes denna dag. Men de måste dock ha en stor eloge för deras slit, engagemang och vilja, trots dem har allt emot sig. Då menar vi verkligen allt. Domaren, som vi dock inte vet namnet på, gjorde förmodligen sin sista match som domare direkt efter då han höll på att bryta ihop i gråt då spelarna klagade på hans blåskavalkad. Nej, domaren, du kan heller inte ha många pinnar i innanför bältet…

Målskyttar:
Ägget Olsson 2, Johannes Häggkvist 2, Matte Ferming, Eric Ericsson.

Matchens lirare:
Nej, de allra flesta var bedrövliga idag men som vanligt kunde vi lita på en spelare.
Martin ”Väggen” Falk fortsätter att dominera och att han tappade två bollar idag var på grund av det urusla försvarsspelet + att ett mål kom i 5 mot 3. Nej Väggen, du kan luta dig tillbaka...

Matchens isvak
Solklart fall denna dag. Ola Sandelin som skulle bjuda på en debutfest utan dess like kom istället till match med nerspydda kläder och undrade vilken krog han blev utslängd från. Nej Ola, det var två tydligen…

Notera

- Humlan, som inte kommit in i Sveriges tidzon slutade på ett ass. Ringrostigt värre Humlan..
- Coyotes fick 3 utvisningar på de första tio minuterna. Luktade stor domarskandal.
- Pimme Ivarsson bröt sin fina målsvit och lämnade över till Ferming. Tre raka balljor!
- Positionsspelet var i princip som bortblåst och när spelarna väl hamnade rätt kom inga bollar. 
  Dags att återgå till   ”Det spelande och flygande Coyotes” kanske?
- Doften av avslagen öl, klaringar och grogg nådde nog de flesta som befanns sig i Tingvallahallarna i söndags.
  Men att de fick se ett coyotes som inte nådde upp till normal standard och samtidigt bjöd på underhållning och
  vinst är ett stort styrkebesked.

Vi är enormt jävla bra, även när vi spelar som sämst…
/Coyotes


RSS 2.0