CC blickar framåt!

Måndag igen och Coyotes segerrus har lagt sig aningen. Det är nu dags att ladda om batterierna och blicka framåt. För vargarna väntas det träning och det kommer gå hett till ikväll, var så säkra. Det vankas seriefinal till helgen och alla kommer garanterat dyka upp med sprängfyllda vattenskallar, allt för att imponera på Coach Stenen. Mer om det känsloladdade mötet kommer under veckan!

Vi vill även passa på att tipsa om en annan grymt skön blogg. Det är den störtsköna Alex Hellqvist som skriver lite om vardagen! Gå gärna in och läs, rekomenderas starkt.

http://alexhell.blogg.se/

Ta hand om er så länge så hörs vi av under veckan.

Peace and love

/ Coyotes


Kommentarer
Postat av: Anonym

mera bilder tack :D

2009-11-16 @ 20:47:46
Postat av: Väggen

Stämmer denna fakta som jag fick på mailen?



Levnadssätt

Prärievargen livnär sig huvudsakligen på möss och hardjur (möss med playboy-öron). Sällan tar den fåglar, ormar (för jobbiga att jaga?) och as.

Ibland kan det hända att en flock prärievargar dödar en sjuk eller svag hjort (den som är minst bakfull får stå för grovjobbet). I motsats till den vanliga vargen tar prärievargen även växtlig föda i mindre omfång (oftast i form av en sallad när en coyote påstår att den bantar).

I närheten av människan letar den även i soptunnor efter något ätbart (utanför BK en söndags-morgon när plånboken tappats på Månen).



Denna art lever mest i grupper med två till åtta individer som är släkt med varandra (oftast buksvågrar). Ibland ser man individer som jagar ensamma (med mindre bra resultat).



Utseende

Djuret har en spetsig nos (om den inte fått en puck, innebandyboll eller en rakhöger på denna), en kort och tjock hals samt relativt stora och breda öron.

Pälsen är rik på hår (som börjar sina nu med åren) med en färg som är ovan gulgrå och på halsens och svansens övre sida samt längs ryggen mörkare. Undersidan är ljusare.

Kroppens längd uppgår till två meter och höjden över bogarna till 155 centimeter. Sen tillkommer en cirka 4 centimeter kort kön. Vikten ligger vid 200 kilogram.



2009-11-16 @ 23:08:39
Postat av: Anonym

Du är förståss tjej och vill se dessa vackra individer svettas i grupp..

2009-11-17 @ 00:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0