Carlstad Coyotes bäst i stan - krossade Cougars i hatmötet!


Publikrekord i CAM-Arena var ett faktum. Nerverna var på helspänn och spänningen kände man ända ut i fingertopparna. Vem skulle vinna matchen om Karlstad?
Carlstad Coyotes tog emot serietvåan Carlstad Cougars och det var minst sagt en match där båda lagen ville vinna. I media har matchen varit väl övervakad och snackat har gått att detta skulle bli Coyotes riktiga värdemätare. Skulle Cougars ha någon chans mot den inoljade maskinen Coyotes. Gott folk, låt oss leva tillbaka

Carlstad Coyotes – Carlstad Cougars 6-3 (2-1)
Matchen började i ett sprudlande tempo minst sagt. Båda lagen kände på varandra rejält inledningsvis och man såg direkt att denna match hade potential att spåra ur. Men Coyotes fick uppleva en kalldusch efter bara någon minut, 1-0 Cougars. Coyotes var laget med stor L denna dag. Kämparglädje och en för alla – alla för en lyste upp hela CAM-Arena. Ingen tummade i närkamperna och alla jobbade hårt. Pimme Ivarsson krigade in 1-1 och ganska kort därefter kom 2-1 och matchen var i Coyotes händer igen. Coyotes lyckades som vanligt, man behöll lugnet, tuggade lagom fult och var totalt överlägsna. Precis som vi hade snackat om innan matchen åkte Cougars på det klassiska när man möter ett så mycket bättre och starkare lag. Frustration(en) var så enorm att det var både vackert och sorgligt att se. Deras målvakt gick totalt över styr när han försökte gå in i handgemäng med vår forwardssuverän Eric Ericsson. Ericsson stod upp som en sann Coyote och matchen var ännu mer i hamn då målvakten fick tacka för sig. Rutin Ericsson!

Coyotes ryckte iväg och matchen var aldrig riktigt hotad. Cougars började närma sig en aning när dom gick upp till 3-4 efter två snabba. Men bröderna Åhs tog tag i det och stänkte in två balljor och punkterade matchen. Allt för spänningen vänner, allt för spänningen... Vi tackar domaren, publiken och Cougars med en varm applåd och självklart Cougars, vi spelar gärna upp en tredje repris för er i slutspelet…

Målskyttar:
Pimme Ivarsson, Putte Ferming, Bodin, Ericsson, Mumsmartin, Calle Åhs.

Matchens lirare:
Denna vecka måste Niklas Frisk hyllas till skyarna. Med en spräckt trumhinna och bruten tå gick han in och totaldominerade som backbjässe. Man blir rörd när man ser ett sånt fullblodat Coyoteshjärta.

Matchens isvak:
Väggen Falk som vi vanligt ser mura igen totalt släppte tillsynes ett par enkla denna match.
På något märkligt och vackert sätt fick vi se Väggen mänsklig.
En relativt positiv känga åt vår Vägg som vi vill se så där omänsklig igen…

Notera
-Putte Ferming nätade i debuten, vad händer härnäst?
-Efter att ha blivit veckans isvak förra veckan var Samba-Bodda tillbaka
-Bröderna Åhs fortsätter att vara tongivande i Coyotes, hur kommer detta ge med 
  sig nu när vi har två Ferming-bröder i laget. Kommer det fler underifrån?
-Ett stort plus till domaren denna match som aldrig tappade matchen. Kvalité!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0