Truppen är spikad mot tabelljumbon på Söndag!



Efter alla spekulationer den senaste veckan väljer Stenekas att presentera
truppen till söndags drabbning mot Lecab Lastbilar
redan nu.
– Jag har gjort en hel del ändringar i truppen till denna match. För det första beror det på att vi har kört på ett sätt de första matcherna och det är nu dags att pröva lite andra varianter. Spelsystemet är det samma men ett par spelare behöver testas på nya positioner för att laget skall kunna utvecklas ännu mer. Bara för att vi har fyra raka vinster i bagaget betyder inte det att vi nöjer oss med det. Hoppas första tvåsiffriga vinsten kommer med denna trupp.


Backar:
Erik Bodin
Niklas Frisk
Calle Åhs
Ola Sandelin               


 1:a                                2:a                              3:e
Pimme Ivarsson             Eric Ericsson                Johannes Häggkvist
Martin Åhs                     Hasse Ferming             Ägget Olsson
Daniel Axelsson              AL Larsson                  PG Gustavsson



Notera
– Coyotes rullar på fyra backar genom matchen. Alla utom Frisk är nya på positionen.
   Frisk/Åhs JR återförenas på backplatsen. Kommer Åhs/Bodda att bli en fin frukt framåt?
– Ola Sandelin och Andreas Larsson debuterar i coyoteströjan denna säsong. Varning för vattenskalle!
– Axelsson spelar offensiv vinge bredvid den rutinerade duon Åhs/Pimme.
– Ericsson stannar kvar som vinge och bildar ny offensiv tillsammans Ferming som även han äntligen fått tagit
   klivet upp efter en lång och fin hot-streak. Kommer de att klara trycket?
– Den beryktade trion har återförenats. Kommer det att bli succé igen Ägget/Häggkvist/PG?


Nu tackar vi för oss
och laddar stenhårt inför matchen imorgon med en riktig kalasfylla.
/ Kärlek Coyotes



Laget går mot femte raka segern! - Allt inför kommande match...

Kära vänner, det är åter dags att se framåt några dagar, till närmare bestämt söndag och Coyotes nästa seriematch och denna vecka är det Lecab-Lastbilar som står för motståndet. Lecab som kommer med tre förluster och en vinst i bagaget är tabelljumbo och spås komma till match för att göra allt för att inte bli förnedrade av de stora prärievargarna.

Läget i truppen:
Coyotes har tränat som vanligt denna vecka och Matte Ferming är väl den som utmärkt sig allra mest och bäst. Han har dominerat med skott och finess och det ryktas om att han gör allt för att komma upp och bli en etablerat forward. Han har även synts till på en nattklubb i centrala Karlstad under veckan. Har det stärkt chanserna? Även sägs det att hans backkollega Axelsson vill upp i kedjan, men kommer verkligen Stenis att lyfta upp lagets försvarskuggar? På annat håll ryktas det att Niklas Frisk och Calle Åhs kommer att bilda ett saftigt och blodtörstande backpar, där man redan drar paralleller till Slagskottet och Mighty Ducks duos.

Ja, det är mycket spekulationer kring truppen nu och värt att nämna då är ju att två av våra coyotesfavoriter är på svenskmark igen efter sessionen i USA. Självklart pratar jag om Humlan Larsson och Bullen Sandelin som vill göra allt för att slå sig in i Coyotes igen. PG Gustavsson och Häggkvist är tillbaka efter ett par matchers frånvaro, går dom in och tar tillbaka förstafemman tillsammans med geniet Olsson eller har Ericsson sagt sitt för att stanna i forwardsrollen?

Motståndarna:
Lecab-Lastbilar som ligger allra sist vet vi egentligen inte så mycket om förutom att det är ett lag som alltid spelar över gränsen och långt ifrån domarnas favorit.

Bloggen tippar:
Coyotes kommer att komma till match med rekordstor trupp förmodligen. Lyckas Coyotes komma upp i tempo kommer Lastbilarna springas sönder och samman.
Coyotes vinner matchen med 5-2 efter en stark inledning.

Skrällfaktor: 3 av 5 prärievargar
Det som talar för en ganska hög skrällfaktor denna gång är att Coyotes kommer med en bredtrupp och ett par oprövade spelare och spelarna kommer få jobba hårt och byta snabbt för att komma in i matchtempo.
Det kommer även att ske lite ändringar i laget och hittar inte vargarna lugnet och sitt egna spel kommer Lastbilarna att skrälla.


Matchstart: 13.20 – Tingvallahallarna i Karlstad.



Bodin - näste man att skriva på!


Erik "Bodda" Bodin # 91




Erik 'Bodda' Bodin
, ryktena kring vart denna härliga profil skulle ta vägen efter konkurrenten Jetpaks splittring var oändliga. Skulle han fortsätta att sprida skräck i korpenserierna eller skulle locktonerna från de högre divisionerna bli för stora? Tungan på vågen skulle senare visa sig vara när man signade radarpartnern Martin Åhs, även han från Jetpak. Det blev efter det inga tvivel på vart Bodin ville spendera sin framtid. Har nu Coyotes fått sitt egna radarpar i sann Jönsson/Nordström anda? Tiden får helt klart utvisa, men inledning har hittils varit positiv. Slår man upp ordet "Kämparglädje" i ett lexikon kommer man garantera hitta "Erik Bodin". Med det sagt är vi säkra på en sanslös succé.

Välkommen till Laget, Erik ' Bodda' Bodin!

Ålder:
24
Vikt: 80kg
Längd: 1,87cm
Styrka: Bra vän
Svaghet: Väntan på nästa match
Bästa minne: Varje match i Coyotesdressen
Motto: Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken
Roll i Laget: Innebandyns svar på Zlatan



Coyotes springer ifrån i toppen !

Regnet låg som ett enda stort täcke över solstaden idag men det hindrade inte Coyotes för att gå en enda stor bärsärkargång genom Tingvallahallarna i förmiddags där serietvåan Gruvlyckan stod för motståndet och där allt skulle bevisas.
Läget i truppen inför match var aningen skakat. Nyckelspelarna Häggkvist, Hall och PG stod utanför truppen och saknaden av forwards var ett faktum. Coach Stenekas, som valde att lägga klubban på hyllan inför denna säsong då diskbråket varit värre än väntat, gör sin första säsong som coach och bestämde sig för att lyfta upp backbjässen Eric ”Bizz” Ericsson som forwardsvinge i förstalinan. Skulle Stenis tysta kritikerna denna dag?

Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Gruvlyckan 6-0 (1-0)
Hemmalaget började i ett sprudlande tempo och satte direkt prov på Gruvlyckans duktiga målvakt som skulle få en hel del att göra denna dag. Efter en massiv press inledningsvis satte Ericsson in 1-0 målet och det skulle visa sig att det var hans dag idag. Stämningen var fantastisk idag och båda lagen visade verkligen att det var en måste-match. Gruvlyckan hade en hel del lägen men Martin ”Väggen” Falk var en storspelande gigant denna dag och räddade Coyotes genom hela matchen Efter att ha spelat smart, hårt och koncentrerat kunde Coyotes göra 2-0 och tätt därefter 3-0 signerat Ericsson och matchen var avgjord och siffrorna kunde rinna iväg.


Målskyttar:
Ericsson 3, Pimme, Ferming, Bodin.

Matchenslirare: och gigant måste Martin ”Väggen” Falk tilldelas. Att storspela när det gäller och att även hålla nollan väger oerhört tungt.

Matchens isvak:
Calle Åhs dominerade idag på många sätt och vis men med hans nick och den resulterade utvisningen
så platsar han här idag, men det var det värt.

Notera:
Ericsson, matchens absolut bästa utespelare spräckte sin måltorka och gjorde säsongens första H-T.
Pimme Ivarsson nätade för tredje matchen i rad.
Båda Åhs-bröderna utvisade.
Ferming, Frisk och Axelsson är totalt dominanta på backsidan.
Coach-Stenis genidrag att ta upp Ericsson som vinge blev en succé.



Coyotes springer ifrån i toppen !

Regnet låg som ett enda stort täcke över stolstaden idag men det hindrade inte Coyotes för att gå en enda stor bergsäkra gång genom Tingvallahallarna i förmiddags där serietvåan Gruvlyckan stod för motståndet och där allt skulle bevisas.Läget i truppen inför match var aningen skakat.
Nyckelspelarna Häggkvist, Hall och PG stod utanför truppen och saknaden av forwards var ett faktum.
Coach Stenekas, som valde att lägga klubban på hyllan inför denna säsong då diskbråket varit värre än väntat, gör sin första säsong som coach och bestämde sig för att lyfta upp backbjässen Eric ”Bizz” Ericsson som forwardsvinge i första linan. Skulle Stenis tysta kritikerna denna dag?

Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Gruvlyckan 6-0 (1-0)
Hemmalaget började i ett sprudlande tempo och satte direkt prov på Gruvlyckans duktiga målvakt som skulle få en hel del att göra denna dag. Efter en ganska massiv press inledningsvis satte Ericsson in 1-0 målet och det skulle visa sig att det var han dag idag. Stämningen var fantastisk idag och båda lagen visade verkligen att det var en måste-match. Gruvlyckan hade en hel del lägen men Martin ”Väggen” Falk var en storspelande gigant denna dag och räddade Coyotes genom hela matchen Efter att ha spelat smart, hårt och koncentrerat kunde Coyotes göra 2-0 och tätt därefter 3-0 signerat Ericsson och matchen var avgjord och siffrorna kunde rinna iväg.


Målskyttar:
Ericsson 3, Pimme, Ferming, Bodin.

Matchenslirare: och gigant måste Martin ”Väggen” Falk tilldelas. Att storspela när det gäller och att även hålla nollan väger oerhört tungt.

Matchens isvak:
Calle Åhs dominerade idag på många sätt men med hans nick och den resulterade utvisningen så platsar han här idag, men det var det värt.

Notera:
Ericsson, matchens absolut bästa utespelare spräckte sin måltorka och gjorde säsongens första H-T.
Pimme Ivarsson nätade för tredje matchen i rad.
Båda Åhs-bröderna utvisade.
Ferming, Frisk och Axelsson är totalt dominanta på backsidan.
Coach Stenis genidrag att ta upp Ericsson som vinge blev succé.



Bloggen synar och rapporterar!




Det har redan hunnit bli fredagsförmiddag
och snart lämnar vi över till helg här på redaktionen, men först kommer vi givetvis att slutföra och tillge er allt som ni behöver veta innan ni även gör det med händerna i chipspåsen och ögonen på Idol-Tove. Givetvis är det massa intressanta och roliga saker som kommer att hända denna superhelg men ändå känns det som att Coyotes fjärde seriematch toppar listan.
Tätt efter kan hända att det engelska toppmötet mellan Liverpool och Man United kommer och förstås Idolkavalkaden under fredagskvällen. Men nu lägger vi allt fokus på laget för en stund…
På söndag eftermiddag, närmare bestämt 15.20, smäller det i Tingvallahallarna här i Karlstad.
Coyotes tar emot serietvåan Gruvlyckan och återigen blir det en spännande seriefinal då Gruvan kommer med sex starka poäng efter två vinster och en förlust.

Motståndarna:
Gruvlyckan är ett rutinerat lag där snittåldern ligger 15-20 år äldre än hos Coyotes och har ett par år på nacken när det gäller seriespel i korpen. De är även framgångsrika i fotboll.
De samspelta gentlemännen kommer inte att sätta någon vidare press på de unga prärievargarna men på minsta lilla misstag kommer de vara framme för att avgöra

Bloggen tippar:
Coyotes bjuder inte på någonting denna kväll, med ett lugnt och harmoniskt backspel och ett hårt aggressivt arbetande anfallsspel med mycket skott vinner Coyotes med hela 5-1. Backskotten kommer att avgöra då Gruvlyckan kommer att falla långt ner i banan.

Skräll(förlust) faktor:
Utgår man för att det är en skräll om Coyotes förlorar så är den mycket låg.
Gruvlyckan kommer att springas sönder och samman.
Matchstart: Söndag - 15.20 – Tingvallahallarna.

Trevlig helg så hoppas vi på publikrekord på söndag

/ Coyotes


Coyotes springer förbi motståndarna - Ännu ett nytt tillskott... !

Det är stora dagar för Coyotes och dess framtid minsann.
Det är flera nya spelare klara och det är inte vilka som helt.
Det är riktigt roligt och se hur klubben strävar efter det bättre hela tiden.
Men vem är då nästa man som valt att ge sitt liv åt Coyotes? Jo..


Daniel "Ägget" Olsson # 2





Ägget Olsson
, det är inte ofta man behöver säga mer än så. Att det finns finnes, spelsinne och energi i denna oerhörda köttbit är ingen hemlighet. Det vet alla, men med sin energi och kämparglädje är det mannen med stort M även utanför plan och det är med stor glädje bloggen meddelar denna zupervärvning i all och zann
Zlatan-mané. Det ska bli en fröjd att se Ägget föra Coyotes upp i skyarna fram över...


Välkommen till Laget, Ägget!


ÅTTA SNABBA:
Ålder: 21 år
Vikt: 90 kg
Längd:187 cm
Styrka: Målsinnet och blicken för spelet (ala Foppa)
Svaghet: om man inte har någon?
Bästa minne: Mina och Slammis ölkvällar med Riggan, eller hur PG?
Motto: ”Inled mig icke i frestelse, jag hittar själv”
Roll i Laget: Sniper och lagkugge!



Nästa kontrakt är klart - Coyotes nästa tillskott...

Äntligen är de sista punkterna även avklarade i denna affär… Får vi lov att presentera mannen som med sina tre ass och en ballja ligger i toppen i poängligan efter sina första tre matcher…




Martin ”Mums-Martin” Åhs #9


Mumsmartin Åhs
, som han kanske mest är känd som bland hus och hem har äntligen kommit.
Åhsen har alltid varit den dominanta vart han än varit i hans tidigare karriär och nu har han beslutat sig att föra in Coyotes i Hall-Of-Fame böckerna. Förra året var han kuggen i hjulet när ärkerivalerna Jetpak tog sig hela vägen och blev mästare i alla korpsammanhang, så det är minst sagt en meriterad herre som väljer att fortsätta sin utveckling hos prärievargarna. Med styrka, aggressivitet och sin finess kommer Åhsen hit för att rädda oss i alla lägen, och att han är brandman till vardags klagar ingen på...

Välkommen till Laget, Mums-Martin!


ÅTTA SNABBA:

Ålder: 23
Vikt: 80 kg
Längd: 175 cm
Styrka: Bänkpress
Svaghet: Humöret
Bästa minne: Kommer i Coyotes
Motto: ”Storleken har ingen betydelse” Citat hämtat från Robin ”Pimme” Ivarsson
Roll i Laget: Svärmorsdröm.



Coyotes presenterar nästa nyförvärv!

Efter långa förhandlingar inledningsvis är äntligen alla överens.
Två strutar på tre matcher talar för sig själv. Här kommer han…






Robin ”Pimme” Ivarsson # 11

Pimme,
denna oerhörda människa är svår att beskriva med ord. Efter att ha avslutat en lång och vacker karriär som sportsman och talang inom de flesta idrotter har han återigen valt att kliva in i rampljuset för en sista gång och därmed skrivit på ett livstidskontrakt med Coyotes. Mannen med stort M kommer med hjälp av tugg, talang, frenesi och dynamik erövra en helt ny sportvärld och en hel del tonårshjärtan under de kommande åren!
Upplev det…

Välkommen till Laget, Pimme!


ÅTTA SNABBA
:

Ålder
: 24 unga, friska vintrar
Vikt: 0,105 ton
Längd: 183 cm över havet
Styrka: Hålla boll och Tugget, samt gå för höga skott under straffet på träningarna.
Svaghet: Damerna
Bästa minne: Kommer när Coyotes firar seriesegern.
Motto: ”Passa #87”
Roll i Laget: Forwardspolis



Tredje raka vinsten för Coyotes idag!

Då var det äntligen dags för den tredje seriematchen för Coyotes och dess mannar. Veckans snackis har ju ändå varit att lagets coach har misskött sig en aning men idag verkade det mesta stämma med uppladdning och annat. Utanför laget till dagens drabbning stod bland annat PG Gustavsson som har varit mycket tongivande i förstafemman tillsammans med Ägget och Häggkvist och hur skulle detta spegla matchen? Något annat som har diskuteras fram och tillbaka var motståndarlagets status, som också vunnit sina två första matcher.

Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Kossorna 3-2 (2-1)
Det började inte alls bra för Coyotes som åkte på en ordentlig kalldusch efter bara två minuters spel och ett noll i baken var ett stort jävla faktum. Varken Kossorna eller Coyotes spelade särskilt bra inledningsvis och det var som bäddat för ett böljade ställningskrig men från ingenstans klev Pimme Ivarsson fram och satte dit kvitteringen och matchen började luta mer åt hemmalagets favör. Men spelet blommade aldrig riktigt ut denna dag för vargarna. Uppspel och anfallsspel, med öppnande och fina passningar såg vi inte allt för mycket av idag, men dock ett stort plus till försvarsspelet och lagets kämpainsats de sista minuterna. Coyotes var klart det bättre laget på alla positioner och skulle ha vunnit denna match enklare än det vi gjorde. Frisk satte spiken i kistan och matchen slutade 3-2 och tredje raka segern är ett ännu större faktum. Gött boys!

Målskyttar
: Pimme Ivarsson, Niklas Frisk, Mattias Ferming.

Matchens lirare:
Får ges idag till den ansvarsfulla backen Hasse Ferming som verkligen tog det stora defensiva ansvaret och visade att han är mannen för kaptensbindeln. Idag följde han sin roll och följde med upp i banen hängde in en ballja. Fortsätt så nu Cap!

Matchens isvak:
Att poängkungarna Ägget och Häggkvist gick ifrån matchen tomhänta idag hoppas vi inte blir en vanesak…

Noterbart:
Eric Ericsson som ligger inne med tre ass hittills denna säsong hade tre skott i virket denna afton.
Kommer målen nästa match?
Var det PG:s hårda slit som saknades idag?
Pimme Ivarsson har nätat två matcher i rad, fortsätter han så här?



Stenis kommenterar de senaste påhoppen och helgens ödes match!

Efter att blivit uthängd här på bloggen som lite av en syndabock efter den senast matchen, då varken anfallsspelat eller försvaret satt som väntat har coach Stenekas valt att kommentera.
Bloggen sökte honom tidigt i morse för en kommentar.

– Självklart är det inte OKEJ att komma för sent och missa träningar och annat men jag kan inte skylla på något annat än mig. Jag har mina skäl och det får klubben acceptera.Alla vet vem jag är och jag känner mig ganska säker på min position. Jag vet att fansen avgudar mig och min taktik, säger en knappt berörd manager med en ganska sansad röst.´

Men vad säger spelarna då?
– Att tolv gubbar springer ut och spelar en bakfull och ganska medioker historia och fortfarande vinner med 6-1 i en tidig seriefinal tycker jag personligen är ganska starkt, sen vad dom säger att jag kommer för sent och inte får du fråga dom, fortsätter han.

Vad tror du om helgens drabbning då?
- Jag vet att vi möter Kossorna som också är obesegrade efter två matcher och att vi kommer med vårt bästa lag för att vinna matchen, resten sköter jag och spelarna, avslutar en stressad coach som måste fortsätta att spela Facebook-spelet Café World



Viktig seger för Coyotes i andra seriematchen!

Äntligen finns det möjlighet att uppdatera bloggen igen.
Tyvärr som ni har märkt blev det en liten svacka i veckan där allt fokus har legat på att försöka släppa Sverige förlusten. Men nu har redaktionen kommit på benen igen och ber givetvis så hemskt mycket om ursäkt men vi skall göra allt för att få tillbaka era hjärtan. Vi börjar genast med all information om den senaste matchen...


Div.2 Korpen – Söndag 11/10
Ulvsby Slamdogs – Carlstad Coyotes 6-1 (1-0)
Matchdag och Coyotes andra seriematch var ett faktum. Matchen inleddes katastrofalt och efter tio minuters spel hade inte prärievargarna åstadkommit någonting. Det som skall nämnas är även att coach Stenekas inte var på plats först efter tio minuter då han glömt delar av matchställen hemma. Helt förståligt att grabbarna kände sig vilsna på planen. Men det fanns inget tvivel om vilket lag som var bäst denna dag.
Coyotes gjorde det som behövdes för att ro hemma ytterliggare en seger, men absolut inget mer.
Absolut ingen drömmatch för åskådare men tre nya viktiga poäng var avklarat!

Målskyttar
: Häggkvist, Axelsson, Martin Åhs, Calle Åhs, Ägget Olsson, Pimme Ivarsson.

Matchens lirare
: Martin ”Väggen” Falk var enastående och kändes aldrig osäker då varken anfallsspelet eller försvarsspelet satt som det skulle. Tack vare honom och hans utkast fick vargarna den tryggheten dom behövde för att trycka in vinsten. Synd att han inte fick hålla nollan men det kan man inte klandra honom för…

Matchens Isvak:
Matchens absolut kallaste prestation stod coach Stenekas för denna afton. Då han glömmer taktiktavla, matchställ och missar i princip hela första är inte ledartakter.
Han ryktas även ha missat träningen i måndags. Nej, Stenis. Vi kräver en förklaring...



Det som komma skall för Coyotes!

Då har den vackra hösten kommit med stormsteg till Karlstad och varglyan.
Det har nu blivit torsdag och Coyotes har nu försökt leva ett normalt liv i ett par dagar efter vinsten i seriepremiären mot Cougars. Veckan har gått fram som en virvelvind i höstvädret och det har inte varit helt lugnt på stadens gator efter helgens uppvisning.

Men självklart har Coyotes
tränat som vanligt i veckan och det var en fin uppslutning trots firande och annat. Bloggen fanns givetvis på plats och kunde bevittna säsongens absolut piggaste träning.
Man kände att segern hade spridit ut sig i truppen på ett sånt där positivt och FÖRBANNAT härligt sätt och inte med den där illojala och översittande känslan. Men som alla vet på denna nivå är det dags att svälja den där karamellen man gått runt och sugit på ett par dagar och ladda om batterierna för att fokusera på nästa match (världens absolut mest uttjatade klyscha som även vi faller för givetvis).

Och det som komma skall:
Imorgon fredag kommer söndagens motståndare att presenteras och synas in i minsta detalj här på bloggen.
Sen på lördag kommer Coyotes ha en gemensam uppladdning inför söndagens drabbning.
Det kommer nog att bli en hel del dryck och dramatik framför Sverigematchen. Var, när och hur kommer det gå ut information om senare och självklart kommer det fullständig fakta om matchen på söndag…
Håll er uppdaterade!

/Coyotes älskar Jennifer Lopez…



Dags för spelarna att skriva in sig i historieböckerna!

Igår kunde vi alla läsa om hur Coyotes firade korppremiären med en fantastisk seger.
I och med att Coyotes nu äntligen har kommit igång med seriespelet ska det självklart tävlas inom truppen för att höja prestationerna och framförallt glädjen i truppen!

I slutet av denna säsong
kommer det ges ut priser i driver och här har ni följande platser som skall fyllas in i Hall-Of-Fame böckerna för säsongen 2009/ 2010:

  • Årets Poängkung
  • Årets Skyttekung
  • Årets Assistkung
  • Årets Svin/Buse
  • Fansens spelare!
    Årets Backbjässe



Uppdatering av poängligan

och den dramatik som följer kan ni givetvis följa varje här på bloggen efter varje match. Valet av fansens spelare kommer att ske i slutet av säsongen via en omfattande röstning här på bloggen. Mer om det kommer när det är dags…

Massa obetalbar kärlek
/Coyotes´



Storseger i seriepremiären !

Korpen Div2
Då var seriepremiären avklarad för Carlstad Coyotes. Laget har ju ALDRIG spelat innebandy förut i tävlingssammanhang och med många nya i truppen ställdes vi inför det meriterade karlstadgänget Carlstad Cougars. Bortalaget bär meriter från universitets-SM och andra stora tävlingar så det kunde inte bli en bättre värdemätare. Cougars drog även igång ett ordkrig i media inför denna match (deras Facebook-grupp) och kommenterade deras nästa motståndare som ”Lallare” och allt vet vad.Men Coyotes och dess rutin valde att lägga locket på ända fram till matchstart.Här kommer allt ni behöver veta och lite till…
(Googla gärna Carlstad Cougars för mer information)


Carlstad Coyotes – Carlstad Cougars 6-2 (2-0)
Hemmalaget Coyotes började i ett sprudlande tempo och ganska snabbt in i första tryckte nyförvärvet Johannes Häggkvist in 1-0 bollen rakt upp i krysset.
Fin känsla och detta var bara början…
PG Gustavsson rycker kort därefter ifrån sin back och häver dit 2-0 målet.
Coyotes visade prov på lugnt och säkert backspel som gjorde att forwards fick mycket boll att jobba med. Bollarna rann tillsist bara iväg till hemmalagets favör och Cougars kändes aldrig riktigt farliga. Första-linan med nyförvärven Daniel ”Ägget” Olsson och Häggkvist i spetsen, tillsammans med den rutinerade forwardsfiluren PG Gustavsson, bildade det avgörande denna dag. 
Med två mål vardera sänkte dom ett sargat Cougars!

Coach:
Erik ”Stenen” Stenekas

Målvakt:
Martin ”Väggen” Falk (NY!)

Första femman:
Mathias ”Hasse” Ferming
Daniel ”Dazor” Axelsson
Johannes ”Sniper” Häggkvist (NY!)
Daniel ”Ägget” Olsson (NY!)
Per ”PG” Gustafsson

Andra femman:
Eric ”Bizz” Ericsson
David ”Glenn” Hall
Martin ”Åhs” Åhs (NY!)
Erik ”Bodda” Bodin (NY!)
Robin ”Pimme” Ivarsson (NY!)


Målskyttar
: PG, 2, Häggkvist ,2, Ägget ,2.
Matchens lirare: Daniel ”Ägget” Olsson: Två mål och en assist. Bra defensivt.
Matchens isvak: David ”Glenn” Hall som pratade med laget i natt (01.14) och hade en otrolig vattenskalle inför seriepremiären. Glenn försover sig och kommer till matchen vid ställningen 6-1 (Runt 15.12 snåret). Nej Glenn bjöd Karlstad på ett bra nattliv i alla fall…



NYHET: Carlstad Coyotes slår upp portarna!




KÄRA läsare!

Det har gått tonvis med timmar,
dagar och månader sedan sist och det har varit
många otäcka och starka reaktioner kring uteblivandet, men nu är den eviga väntan över.
Carlstad Coyotes slår på nytt upp portarna, bara för er.
Jakten på nytt guld är ett faktum.

Det har hänt fruktansvärt
mycket inom klubben sen sist vi pratades vid, då Coyotes gick och vann den ärorika JuniCupen i fotboll. Nu tar vi farväl av 2009 års sommarframgångar och lämnar över till hösten där Innebandyn kommer att ta över tillvaron, totalt!

Idag, söndag, öppnar Coyotes sitt spel
i korpen och deras jakt uppåt i seriesystemen.
Matchstart: 14.40 i Tingvallahallarna.
Självklart finns bloggen på plats och kommer att göra allt för att presentera det bästa för er framåt kvällen.

 Och självklart finns det mycket, mycket mer som kommer att presenteras här inom kort.
Massvis med glödheta nyförvärv har skrivit på för klubben och det kommer även att livebloggas från Los Angeles, USA där två av våra stjärnor vistas för stunden…

Ja, kära vänner. Allt detta är sant!


Välkomna tillbaka, kära systrar och bröder!

/Coyotes



RSS 2.0