Coyotes ångar på - sjätte raka!




Det är måndag och snart är det dags för coyotes att träna igen men självklart kommer vi ge er allt från gårdagens match mot Sogeti.


Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Sogeti 8-1 (4-0)
Stämningen var väldigt lugn innan matchen skulle dra igång. Det kändes samlat på något underbart sätt. Coyotes började som en inoljad ångvält på högvarv. Med ett stabilt försvarsspel och ett distinkt anfallsspel ryckte Coyotes ifrån ganska snabbt. Sogeti var trötta, talanglösa och allmänt dåliga. Coyotes krossade Sogeti sönder och samman och efter matchen tackade Coyotes Spagetti och domaren med en varmapplåd för säsongens absolut lättaste vinst.

Målskyttar
:
Pimme Ivarsson 2, Eric Ericsson 2, Erik Bodin 2, Calle Åhs, Ägget Olsson.

Matchens lirare:
Erik Bodin måste lyftas fram efter denna match, med sin frenesi och finnes hängde han in två bollar och spelade fram till ett och att Samba-Bodda ekar högt i Tingvallarna framöver är ett faktum.

Matchens isvak:
Efter att Andreas ”AL” Larsson showade och dansade salsa på BlueMoon hela lördagskvällen och sedan tagit sig vidare på efterfest och druckit klaring efter klaring ringde han Mumsmartin och förklarade att han verkligen ville bilda kedja med honom på matchen dagen därpå. Coach Stenis löste självklart detta men problemet var att AL aldrig kom till matchen utan när coach ringer AL 9 minuter innan match svarar han: Nej jag måste passa idag…

Noterbart:
- Väggen Falk dominerade som vanligt. Börjar väggen bli ett monster?
- Bullen debuterade och tog ett stort defensivt ansvar från backplatsen. Riktigt bra!
- Pimme bröt sin målsvit förra matchen men nu är han igång igen med två nya balljor.
- Ericsson fortsätter som en ångvält med tre nya poäng. Forwardsrollen är
- Hela Coyotes spelade riktigt lugnt och harmoniskt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0