Coyotes vs Sogeti - Blir det sjätte raka?




Hej kära läsare!

Då är det lördag igen
och som vanligt sitter ni i stugorna och längtar till söndag och veckans korp-drabbning i Tingvallahallarna här i Karlstad.Veckan har gått väldigt fort och Coyotes har som vanligt tränat och representerat på staden.

Läget i truppen
Ja, förra veckan gjorde Stenekas en hel del ändringar i laget och trots den fina segern ryktas det om att han nu kommer gå tillbaka till det normala. Som ni alla vet härjar The Svein Influe runt omkring i världen och självklart finns det vissa fall inom Coyotes som kan ha drabbats. Matte Ferming, vår kapten-gigant ryktas ligga till sängs och det är inget gott tecken. Daniel Axelsson verkar inte heller kunna komma till spel, orsak är inte fastställd ännu.
Blir säsongens absolut bästa backpar borta imorgon? Sedan lutar det mycket åt att stjärnanfallaren Ägget Olsson inte heller kommer att kunna spela. Självklart ska vi inte sjunga klart innan sången är slut. Coyotes är en bred trupp på alla sätt och vis och vi ska inte bli oroliga. Ola Sandelin lyckades inte spela förra matchen p.g.a. bakfylla.
Kommer han att gå in och rädda situationen?

Motståndarna
Denna vecka är det Sogeti som bjuder på motståndet. Sogeti ligger tredje sist på fyra svaga pinnar efter en seger och en oavgjord och tre raka förluster. Lagets kompetens är svår att sätta fingret på. Det är ett starkt lagbygge med en fin harmoni trots tabelläget. Kan de skaka fram en spetsspelare nu mot de starka prärievargarna kan det bli intressant och se…

Bloggen tippar
Det känns som Coyotes fick en rejäl väckarklocka senast mot Lastbilarna. Coyotes kommer att gå ut och spela avslappnat imorgon och att Sogeti kommer att bli överkörda imorgon finns det inget snack om, 7-2 till vargarna imorgon.

Skrällfaktor: 3.5 prärievargar av 5.
Det är ingen hemlighet att Coyotes är bäst i stan på det vi håller på med. Men stundtals luktar det lite nonchalans och övermod och absolut det ska det göra, men skrällbarrometern skjuter i höjden. Finns det ingen ledare på planen som visar vägen imorgon kommer vargarnas segersvit att brytas. Det spelare ingen roll att det är mot ett lag som inte vet vad det är man spelar…

Tid: 12.40 – Tingvallahallarna

Ha en riktigt trevlig kväll/natt!
/Coyotes



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0