Coyotes fortsatt obesegrade!

Äntligen söndag igen. Dagens motstånd stod inga mindre än SYSteam/Länsförsäkringar som med sina elva inspelade poäng låg på en tredjeplats i serien. Var det Länsförsäkringar som skulle sätta stopp för vargarna och spräcka deras grymt imponerande vinststreak? SYSteam var även det sista laget att möta innan nu serien börjas om. Nästa helg vankas ett riktigt hatmöte mot Coyotes rivaler - Carlstad Cougars.

Korpen Div2
Carlstad Coyotes - SYSteam/Länsförsäkringar 5-1 (3-1)
Stämningen var som vanligt mycket god innan match och det skojades hit och dit. Men, det skulle bli en riktig chocköppning för vargarna. Redan i de första minuterna kom det en riktig kalldusch då Länsförsäkringar gjorde, till synes ett ganska enkelt, mål.

Coyotes samlade dock snabbt ihop flocken och rykte upp sig avsevärt. Mums Åhs var snabbt igång med sitt krigande och lyckades efter många om och men peta in kvitteringen och 1-1 var ett faktum.

Efter det viktiga 1-1 målet så knöts knutarna upp och vargarna kunde spela mer avslappnat och lyckas även rycka ifrån till en rättvis 3-1 ledning in i paus. I andra halvlek blev det en hel del gruff och domaren tappade matchen en aning men Coyotes höll givetvis disciplinen och kunde, med hjälp av väggen, springa ifrån och vinna med ganska enkla 5-1.

Vi avslutar med att damma av en riktigt härlig klyscha. Dagens vinst är tre poäng, inget mer.

Målskyttar:
Martin Åhs 1, Eric Ericsson 1, Johannes Häggkvist 1, Per Gustavsson 1, Ägget Olsson 1

Matchens lirare:
Föga oväntat går den återigen till Väggen Falk som efter en lite halvknackig inledning spelade upp sig och var återigen en stor fet vägg. Ska även ha ett stort plus då han, med hjälp av sina monsterutkasst spelade fram till två mål. Väggen, du är kung! 

Matchens isvak:
Går denna vecka till Erik ' Samba-Bodda ' Bodin. Efter att ha dominerat förra helgen så känns det idag ganska givet att Samba hamnar på denna lista. Det var en dag där bollarna studsa fel, där det sprangs i fel bågar och alltid domarens beslut mot sig Nej, idag var det långt till stranden och boddas härliga sambatakter. Vi vet att du kan bättre. Fram med sambatakterna till helgen!!


Noterbart:
- Trion PG/Ägget/Häggkvist leverar igen. 5 färska poäng idag. Varav ett riktigt snyggt mål där PG avslutar med en snurrfint och lägger kallt in den mellan benen.
- Ericsson och Humlan verkar ha hittat ett riktigt bra samarbete. Ett mål idag och bud på flera till.
- Mums Åhs rycker i utvisningsligan! Du blir svårslagen nu.
- Väggen fortsätter att vara lika säker som vanligt, skrämmande!
- Kapten Ferming var idag överallt. Kämpade, sprang och slet som ett djur. Härligt captain!


Kommentarer
Postat av: FAN

SKulle Humlan spelat vid några tillfällen hade Humlan/Ericsson gjort mer mål. Släpp limmet nu Humlan så Hunken kan börja levera ännu mer..

2009-11-16 @ 10:27:31
Postat av: Ännu större FAN

Humlan visade upp ett riktigt imponerande spelsinne när han levererade boll efter boll. "Hunken" måste absolut lära sig att hålla klubban i golvet, gör han det vinner han garanterat skytteligan!

2009-11-16 @ 10:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0