Oro i Coyotes?

Kära läsare, med endast två dagar kvar till den ruskigt heta seriefinalen mot Cougars är det nu dags att reda ut alla rykten som florerat under veckan. Det har strömmat in brev till redaktionen från oroliga läsare som undrar hur det egentligen ligger till i truppen. Det har ryktats om skador, sjukdomar m.m.
Häng med här så ska vi ge er all information kring truppen!

Tyvärr, får vi säga, så har det kommit in en hel del återbud inför helgen. Det ligger en gnutta sanning i de rykten som spridits. Vi kan börja med skadorna. I förra helgens match mot SYSteam fick backklippan Niklas Frisk en ruskigt ful armbåge mot örat så trumhinnan rök och Frippes hörsel är nu knappt befintlig. Inte nog med det, han råkade även ut för ännu en olyckshändelse när han på något sjukt sätt lyckas bryta några tår. Historien kring det är inte riktigt känd. Så, logiskt nog är Frisk inte vidare frisk, och förblir därmed ett stort frågetecken. Vi hoppas givetvis att denna viktiga backklippa ska orka köra på som vanligt!

Nu till den andra allvarliga skada vi har i laget. Det är ingen mindre än Per 'PG' Gustavsson. Under träningen i Måndags så lyckades Per, via en närkamp, få sin känsliga axel ur led och ett sjukhusbesök var tyvärr ett faktum. Undertecknad vet fortfarande inte riktigt statusen på den aviga forwarden men vi gör allt för att få en kommentar. Även PG blir så klart ett frågetecken.

Inte nog med dessa två tunga frågetecken har redaktionen fått klart för sig att spelarna - Johannes,Tärnbro,Hall och Bullen också tyvärr missar matchen. Okända anledningar. Även där, tunga tapp.

Undertecknad fick dock precis positiva nyheter!
Daniel ' Dazor ' Axelsson kommer göra comeback igen efter två helger med jobb. Givetvis mycket värdefullt att få tillbaka denna backgigant. Ytterligare ett mycket positivt besked under kvällen är att nyckelspelaren Ägget Olsson kommer till spel. Även han var osäker under veckan men vi fick till slut ett glatt besked där.

Vi kommer givetvis lägga ut truppen under helgen när vi rätat ut ett par frågetecken. Men var så säkra gott folk, ni behöver inte känna någon som helst oro. Vi kommer med en stark trupp och kommer göra allt för att den där otroligt fina nollan ska förbli, just en nolla. Ett varningens finger är därmed utfärdat till Cougars!

Peace and love //
Coyotes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0