Tredje raka vinsten för Coyotes idag!

Då var det äntligen dags för den tredje seriematchen för Coyotes och dess mannar. Veckans snackis har ju ändå varit att lagets coach har misskött sig en aning men idag verkade det mesta stämma med uppladdning och annat. Utanför laget till dagens drabbning stod bland annat PG Gustavsson som har varit mycket tongivande i förstafemman tillsammans med Ägget och Häggkvist och hur skulle detta spegla matchen? Något annat som har diskuteras fram och tillbaka var motståndarlagets status, som också vunnit sina två första matcher.

Korpen Div2
Carlstad Coyotes – Kossorna 3-2 (2-1)
Det började inte alls bra för Coyotes som åkte på en ordentlig kalldusch efter bara två minuters spel och ett noll i baken var ett stort jävla faktum. Varken Kossorna eller Coyotes spelade särskilt bra inledningsvis och det var som bäddat för ett böljade ställningskrig men från ingenstans klev Pimme Ivarsson fram och satte dit kvitteringen och matchen började luta mer åt hemmalagets favör. Men spelet blommade aldrig riktigt ut denna dag för vargarna. Uppspel och anfallsspel, med öppnande och fina passningar såg vi inte allt för mycket av idag, men dock ett stort plus till försvarsspelet och lagets kämpainsats de sista minuterna. Coyotes var klart det bättre laget på alla positioner och skulle ha vunnit denna match enklare än det vi gjorde. Frisk satte spiken i kistan och matchen slutade 3-2 och tredje raka segern är ett ännu större faktum. Gött boys!

Målskyttar
: Pimme Ivarsson, Niklas Frisk, Mattias Ferming.

Matchens lirare:
Får ges idag till den ansvarsfulla backen Hasse Ferming som verkligen tog det stora defensiva ansvaret och visade att han är mannen för kaptensbindeln. Idag följde han sin roll och följde med upp i banen hängde in en ballja. Fortsätt så nu Cap!

Matchens isvak:
Att poängkungarna Ägget och Häggkvist gick ifrån matchen tomhänta idag hoppas vi inte blir en vanesak…