Laget går mot femte raka segern! - Allt inför kommande match...

Kära vänner, det är åter dags att se framåt några dagar, till närmare bestämt söndag och Coyotes nästa seriematch och denna vecka är det Lecab-Lastbilar som står för motståndet. Lecab som kommer med tre förluster och en vinst i bagaget är tabelljumbo och spås komma till match för att göra allt för att inte bli förnedrade av de stora prärievargarna.

Läget i truppen:
Coyotes har tränat som vanligt denna vecka och Matte Ferming är väl den som utmärkt sig allra mest och bäst. Han har dominerat med skott och finess och det ryktas om att han gör allt för att komma upp och bli en etablerat forward. Han har även synts till på en nattklubb i centrala Karlstad under veckan. Har det stärkt chanserna? Även sägs det att hans backkollega Axelsson vill upp i kedjan, men kommer verkligen Stenis att lyfta upp lagets försvarskuggar? På annat håll ryktas det att Niklas Frisk och Calle Åhs kommer att bilda ett saftigt och blodtörstande backpar, där man redan drar paralleller till Slagskottet och Mighty Ducks duos.

Ja, det är mycket spekulationer kring truppen nu och värt att nämna då är ju att två av våra coyotesfavoriter är på svenskmark igen efter sessionen i USA. Självklart pratar jag om Humlan Larsson och Bullen Sandelin som vill göra allt för att slå sig in i Coyotes igen. PG Gustavsson och Häggkvist är tillbaka efter ett par matchers frånvaro, går dom in och tar tillbaka förstafemman tillsammans med geniet Olsson eller har Ericsson sagt sitt för att stanna i forwardsrollen?

Motståndarna:
Lecab-Lastbilar som ligger allra sist vet vi egentligen inte så mycket om förutom att det är ett lag som alltid spelar över gränsen och långt ifrån domarnas favorit.

Bloggen tippar:
Coyotes kommer att komma till match med rekordstor trupp förmodligen. Lyckas Coyotes komma upp i tempo kommer Lastbilarna springas sönder och samman.
Coyotes vinner matchen med 5-2 efter en stark inledning.

Skrällfaktor: 3 av 5 prärievargar
Det som talar för en ganska hög skrällfaktor denna gång är att Coyotes kommer med en bredtrupp och ett par oprövade spelare och spelarna kommer få jobba hårt och byta snabbt för att komma in i matchtempo.
Det kommer även att ske lite ändringar i laget och hittar inte vargarna lugnet och sitt egna spel kommer Lastbilarna att skrälla.


Matchstart: 13.20 – Tingvallahallarna i Karlstad.



Kommentarer
Postat av: matattack

va sjuk du e stenis:D gött o se!! haha!

2009-10-30 @ 14:12:09
Postat av: Anonym

42355899825.jpg" rel="nofollow">http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v336/56/69/811770572/n81177057242355899825.jpg VILKET JÄVLA FOOOODRAL!

2009-10-31 @ 13:37:01
Postat av: Anonym


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0