Nytt år - CC seriesegrare!

Då var det slut på 2009 och allt firande. 2009 blev året då Coyotes tog steget in i finrummet, korpen. Det har nu gått 11 matcher och vi är nu inne på slutsträckan, det är nu allt kommer avgöras. Vilka som vinner serien är i grund och botten redan klart men vi har ett mycket spännande slutspel framför oss och vi lovar er, kära läsare, att vi ska försöka uppdatera minsta lilla detalj kring den otroligt heta serien.

Efter ett litet Jul och Nyårs-uppehåll var det återigen dags för vargarna att dra på sig CC's stolta färger och återigen försöka komma in på segerbanan. Söndagens motstånd stod Lecab Lastbilar för. Höstens möte blev till slut ganska grinigt men en tämligen enkel vinst för CC.

Div2
Carlstad Coyotes - Lecab Lastbilar 5-0 (4-0)

Det var för dagen ett riktigt taggat CC som var otroligt sugna på en seger och vid en vinst skulle det, även på papperet, innebära en serieseger för krigarna. Coyotes började matchen riktigt bra och kunde ganska enkelt och snabbt gå upp i en säker 2-0 ledning. Men det smakade mer. Efter den fina inledningen trodde många att det skulle rinna iväg och att den så klassiska "Ketchup-effekten" skulle inträda, men så var inte fallet. 2-0 blev dock snabbt 4-0 och vips så var det redan pausvila. Vad skulle egentligen Lecab kunna göra för att vända matchen?

Ingenting alls skulle svaret ganska snabbt bli. I pausen var snacket glasklart, det är idag som säsongens första tvåsiffriga vinst kommer att inträffa. Allt var som vanligt på sin plats, i och med detta kom även de ökända vattenskallarna. Så klart. Den fina lagsporten förvandlades genast till många enmansshower och CC blev för dagen 10år, alla skulle göra mål och vägrade släppa boll. Vad som egentligen skulle blivit en målshow i andra perioden blev till slut en ganska tafatt "perra" och vargarna lyckades endast göra ett mål. Coyotes var för dagen ett steg för stort för lastbilarna och slutresultatet skrevs till slut 5-0. Coyotes står nu som slutsegrare av division 2 serien. Vi kommer nu vässa formen till slutspelet!

Målskyttar:
Johannes x2, Ägget, Mums och Glenn

Notera att:
- Coyotes spelade stabilt bakåt för dagen och höll den så åtråvärda nollan.

- Firma Hany/Mums/Humlan var återigen riktigt bra, 3 mål blev det idag och om Humlan haft lite skärpa i avslutningen hade det blivit fler.

- Kap Ferming satt återigen på botbänken, kan inte ha många minuter kvar till Mums?

Matchens gigant:
Johannes Häggkvist som gjorde en riktigt bra match och fick även lön för mödan genom två riktigt vackra mål. Även MVP på veckans träning, har vi något riktigt stort på gång?

Matchens isvak:
Ingen som egentligen var sämre än någon annan, inte för den sakens skull att CC spelade på topp men som sagt. Ingen som, för dagen, var ett isvak.

Med kärlek /
Coyotes


Kommentarer
Postat av: matchens isvak?

va sägs om Säret som skrivit inlägget?. "papperet", "vinst kommer att inträffa"???, "lön för allt slut"???

2010-01-15 @ 17:42:55
Postat av: Clown

Svårt med läsförståelsen?



"sugna på en seger och vid en vinst skulle det, även på papperet, innebära en serieseger för krigarna. " Vid en vinst innebär det serieseger, svårt?

2010-01-15 @ 23:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0