Coyotes i ännu en final - nu mot rivalen Carlstad Cougars!



Får vi åter se Kap Ferming lyfta bucklan?


Då är det äntligen dags. Det har blivit fredag och det är dan före dan, före den stora doppare dagen.
Carlstad Coyotes mot Carlstad Cougars och som dom själva kallar det: Slaget om Prärien.
Det var länge sen nu Coyotes gick in i en sån här match med denna typ av kaliber.
Ni vet de där matcherna man oftast pratar om. Man skulle kunna kalla den för matchen med det stora M:et!

Senast Coyotes spelade en final var för ett halvår sedan. För er som inte var med på denna fantastiska helg så tar vi en liten återblick.  Det var en sen kväll i Juli då regnet stod som spjut i backen och molnen låg som ett enda stort täcke över Karlstad. Coyotes sparade formen i grundserien och la sedan i den klassiska andra växeln. Likt gammelgäddan i vassen, hugger till när man minst anar det! Så fort det vankades slutspel slog de på den berömda knappen och visade vart skåpet skulle stå. Coyotes fick i finalen den stora äran att möta stockholmarna "Team Årsta Havsbad". Det slutade då i en ren och skär slakt. Man kan summera cupen med en klassisk mening. Bäst när det gäller!

Nog om det förflutna. Nu blickar vi framåt och tar oss an Cougars i en helt annan sport. Vad finns det då att säga om Cougars? Undertecknad vill inte strö salt i såren eller sparka på den som ligger, men man skulle kunna ställa sig frågan; hur hamnade Cougars i finalen?

Blir det nu - slaget om prärien version 3.0? Vad finns det mer att bevisa för vargarna? Det har i de tidigare mötena slutat i komfortabla Coyotes segrar. Även det mesta tyder på det nu i helgen. Vi på redaktionen har under veckan sett lagets träningar och kan lätt konstatera att det är ett RUGGIGT taggat lag.
En stor varning för vattenskallar är utfärdade!

Som ni säkert förstår och redan insett så kommer det bli ett förbannat bra drag kring matchen på söndag. Det är sen länge slutsålt och styrelsen har gjort allt i sin makt att få finalen flyttad till LLA. Dock utan succé. Trist var ordet. En annan intressant faktor är hur Cougars "publik" kommer agera, vi har i de tidigare matcherna fått vara med om det mesta. Det är glåpord, det buas och skriker hatramsor. När spelet sviktar får man så klart ta till andra medel, svagt! Men, vad kan man egentligen begära av förvirrade, vilsna och utslagna pumor?

Se nu till att ladda batterierna för årets innebandy fest, ni LÄR INTE bli besvikna. Vi kommer under morgondagen informera er om tid, laguppställning m.m. En eventuell intervju med succécoachen Stenekas kan också publiceras.
Håll ut kära vänner, snart har era favoriter bärgat åter en pokal!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0