Carlstad Coyotes entrar slutspelet - Lecab först ut

En månad har nu gått sedan CC bärgade seriesegern i korpens div 2. Man gjorde det på ett mycket imponerande sätt. Endast en förlust på 14 matcher och hela 76 gjorda mål framåt. CC har efter seriesegern tagit det ganska lugnt på träningsfronten men har den senaste veckan samlat ihop flocken igen för att pricka in formtoppen.

Bloggen har tyvärr fått lida en hel del den senaste månaden och det ber vi så hemskt mycket om ursäkt för. Inte nog med att låta pennan vara glödhet, vi har nu även fått agera - massörer, scouter och materialare. Allt för att Coyotes ska komma så väl förberedda till slutspelet som möjligt.

Under veckan smygstartade slutspelet då kvartsfinalerna drog igång. Först ut var SYSteam/Länsförsäkringar vs Lecab Lastbilar som vi på redaktionen trodde skulle bli en riktig mumsbit för SYSteam. Lecab ville dock annat och hade - enligt starka källor till bloggen - lånat in spelare från ett annat korpen-lag och lyckades till slut vinna ganska enkelt med hela 5-1. Vad vi på redaktionen anser om det låter vi vara osagt.

I den andra kvartsfinalen stod en av CC's stora antagonister - Carlstad Cougars som för dagen tog emot Ulvsby Slamdogs. Även den matchen såg, på förhand, ut att bli en lätt uppgift för Cougars men Slamdogs stretade emot mer än vad både vi och Cougars trott tidigare. Slutresultatet skrevs till slut 4-3 till Cougars.

Motståndet:

Efter en ganska lätt kvartsfinal föll till slut lotten på Lecab Lastbilar. Under serien har CC och Lecab möts två gånger och bägge matcherna har slutat i Coyotes vinst, MEN nu är det slutspel och alla går in med samma förutsättningar. Grundserien är nu ett minne blott.

Vilket lag ställer Lecab upp med för dagen? Kommer de åter igen kalla in nytt blod eller vågar de ställa upp med sitt orginala lag? Deras revanschlust lär det knappast finnas några tvivel om.

Väldigt svårt att spekulera något om motståndet då de kan ställa upp med i princip vilket lag som helst, så vi låter helt enkelt matchen utvisa.

Läget i truppen:


Som vi nämnde tidigare har CC haft ett uppehåll på nästan en månad sen den senaste matchen. Hur är egentligen formen? Vi vet att det funnits en del tvivel angående skador och dylikt. Det var även lite dåligt med folk under seriens slutspurt. Har motivationen försvunnit? Har det gått för lätt i grundserien? Ja, frågorna är oändliga och svaren lär vi ha i eftermiddag.

Vad vet vi då om dagens trupp? Jo, Coach har under veckan jobbat febrilt med att ta fram ett slagkraftigt lag och undertecknad är fortfarande osäker på en hel del namn. Redaktionen respekterar givetvis att coach vill jobba i det tysta och lugna. Vad ryktet erfar så har coach fått tag i en del intressanta namn. Givetvis en del gamla rävar men även kanske något nygammalt ansikte åter igen gör entré.

Så vi på redaktionen ber er - kära läsare - bege er till Lokaldelen Arena klockan 16:00 och stöd era favoriter så kan detta bli något riktigt stort. Vi utlovar som vanligt en stor portion underhållning!

Varmt välkomna önskar vi på redaktionen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0