VM drar igång på allvar - Bloggen synar!

Efter gårdagens sista matcher i gruppspelet är det nu dags för VM att dra igång på riktigt och de fyra kvartsfinalerna står nu klara. Sverige kommer att få det väldigt tufft då de kommer att ställas mot spelskickliga Tjeckien med den gamla räven Jaromir Jagr i spetsen. Sverige har haft det ganska tungt hittills med det defensiva arbetet då de släppt förbi alldeles för mycket och det kommer absolut inte att hålla mot ett sånt starkt kontringslag som Tjeckien Vad talar då för Sverige?

  

Kvartsfinal1:

Monstret måste självklart storspela och kanske till och med måste överträffa sig själv och göra sin livs match. Huselius har varit en positiv fläck i det svenska anfallsspelet och kommer få ett stort ansvar tillsammans med Omark i offensiven. Backjättarna Odoya, Grossman och Jönsson kommer att få dra det tunga lasset där bak och kommer att få jaga på de svenska kronorna tills matchen är över.
Bloggen tippar
: 3-2 till Tjeckien efter en tät, spännande och böljande tillställning.

Torsdag klockan 20:15

Kvartsfinal2:

Ryssland mot lillebrodern Vitryssland. Kan inte sluta med något annat än stortvinst för favorittippade Ryssland. En skräll som mot Sverige kommer inte att hända då Ryssland är totalt överlägsna.

Bloggen tippar: 6-1 till Ryssland.

Onsdag klockan 16:15

Kvartsfinal3:

Finland - USA. En match som står ganska öppen så här på förhand. Experterna får det nog ganska svårt att tippa denna match men Finland kommer att dra det längsta strået i denna match då truppens bredd och bättre målvakt kommer att vara avgörande.

Bloggen tippar: 4-2 till Finland efter att satt dit spiken i kistan i tom kasse.

Onsdag klockan 20:15

Kvartsfinal4:

Kanada-Lettland. Finns inte så mycket att säga. Den dag Lettland vinner över Kanada i ett VM så brinner älven. Coyotes streakar på torget vid ett Lettisk seger. Inget talar för Letterna.

Ett par snabba mål så rinner detta iväg till tvåsiffrigt.

Bloggen tippar: 7-1 till Kanada.
Torsdag klockan 16:15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0