Valborgsfirandets polisdygn!

Utdrag från polisdygnet:http://www.vf.se/

Mycket fylla, mycket bråk. 48 personer fick fira valborgsmässoafton i de värmländska häktena. Fem misshandelsfall betecknas som grova. På Västra Kanalgatan i Karlstad blev en kvinna överfallen av en man i vad som betecknas som våldtäktsförsök. Hon lyckades dock slita sig loss och springa därifrån. Överfallet inträffade vid 23.30-tiden. Kvinnan har kunnat lämna ett signalement som säger att mannen var 20 - 25 år, 179 - 175 centimeter lång, hade svart skinnjacka, rakat huvud och talade svenska.


Den första grova misshandeln inträffade redan vid åttatiden på kvällen i Torsby.

Två yngre män kom i bråk. När den ene hamnat på marken sparkade den andre honom i ansiktet. Strax efter klockan nio blev en 19-åring i Säffle grovt misshandlad.

Även han blev sparkad i huvudet när han låg på marken.


Kvart över tolv på natten slog en 21-åring en glasflaska i huvudet på en gäst på en restaurang i Arvika.
Ett stort sår fick tas om hand. En kvart senare hände samma sak i Grums. Där var det en flicka som slog en annan flicka, 17 år gammal, i huvudet med en flaska. Kvart i två, slutligen, blev en 17-åring misshandlad vid Södra torget i Kristinehamn. Tre andra ynglingar gav sig på honom. Han fick bland annat skador på tänderna och i en axel.
I Filipstad och Kristinehamn satte sig berusade personer till motvärn när polisen skulle ta hand om dem. Två anmälningar om våld mot tjänsteman är inlämnade.


Utöver detta inrapporterades alltså en mängd fyllerier och även en del narkotikabrott. Totalt är 334 händelserapporter noterade hos polisen.
Ännu mer finns att hämta på nwt.se http://www.nwt.se/polisdygnet/article522895.ece

Välkommna gott folk till det nya, fina Sverige där åttitalisterna kommer att föra oss mot ny välfärd!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0