Manchester United försvarar titeln!


Manchester United firar ytterligare ett ligaguld, 18e i ordningen!

Ja, kära vänner. Efter en lång säsong som inneburit allt och lite till står vi nu med segraren. Efter dagens målsnåla tillställning, mot Arsenal, blev då klart att Manchester United försvarar sin ligatitel och står nu med 18 ligatitlar i historien. Lika med Liverpool. Stort.


Man kan i år även upprepa 1999 års bedrift då man tog hem hela 3 titlar på ett och samma år. United vann tidigare under året ligacupen och vann alltså idag även ligan. Den största utmaningen har de dock framför sig. Den 27e Maj så smäller det ordentligt i Rom. Det är då det kommer avgöras vem som är bäst i Europa, Champions League final mot Barcelona väntas.


Står United där då med bucklan i handen har de alltså lyckats försvara ligatiteln OCH Champions League titeln. Är det något lag som tidigare gjort samma bedrift? Ännu större.


Vi gratulerar givetvis alla hängivna United fans därute. Vi måste även givetvis rikta våra största gratulationer till Coyotes egna United fans i Tärnbro och PG. Ett stort grattis från övriga Coyotes!


Kommentarer
Postat av: Anonym

har någon bokat bord på score än till finalen??

2009-05-17 @ 15:46:32
Postat av: Anonym

Nope, det är bara att du gör det när du kan!

2009-05-17 @ 18:24:20
Postat av: hora

2009-05-19 @ 10:20:22
Postat av: Ola

Får gratulera till segern, ni var det bättre laget i år. Lite synd att inte Chelsea tog sig till finalen i champions league men dom gjorde sitt bästa iallafall, tyvärr räcker inte alltid det till och Barcelona är ett bättre lag så jag tycker att det ändå var starkt jobbat att nå 1-1 den matchen och bjuda publiken på en rolig match även om Barca kontrollerade den.

2009-05-22 @ 10:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0