Livet är orättvist!


Drogba vid förlusten: "Du är en jävla skam"



Så här dagen efter då man har smällt maten, situationerna och intrycket så kan man inte göra mycket annat än att känna en smutta medlidande tillsammans med Chelseasupportrarna efter gårdagens förlust mot Barcelona. Efter totalt 185 minuters total dominans, med deras minst sagt ruggiga defensiv som fått världens bästa offensiva lag att se näst intill bleka ut, släppa in ett mål är inte något annat än olyckligt, det kan INGEN påstå. Det känns faktiskt inte så här i efterhand att Barcelona på något sätt heller var värda det där kvitteringsmålet som ledde dom till seger. Ska inte ett sånt lag med så fruktansvärt mycket stjärnor prestera bättre i en CL semifinal? Jo, man tycker det!

Men spelade Barca så fruktansvärt dåligt då?
Vart var Messis löpningar i djupet med boll och dom där genipassningarna fram till Etoó? Det blev mest bollinnehav och runt-passningspel och det var verkligen inte Barcelonas fel, det var till hundra procent Chelseas förtjänst.

Ett mer kompakt, fysiskt och eftertänksamt försvarsspel hittar man möjligtvis i biljardvärldens toppelit, men i fotbollen finns det bara ett lag som klara av något liknande och det Chelsea.


Runt om i världspressen sågas den norska domaren från gårdagens match och jag tycker att det är så jävla synd att domaren ska hamna i ett sånt fokus. Straffmissar hit och straffmissar dit. Det är sjukt olyckligt och framförallt i det skedet av matchen. Framförallt för Chelsea som förtjänade den där straffen så mycket. Men redan efter några minuter kände man att detta skulle kunna hända då domarens konsekvens knappt existerade. Fair, så här i efterhand gjorde han verkligen inte en bra match men hur jävla lätt är det att stå där ute och ta besluten, framför allt när man inte har varit konsekvent ifrån början.

Nej, i alla högsta grad olyckligt, men ännu mer olyckligare än Chelsea och desto lyckligare är Barcelona. Livet är allt bra orättvist...


/ Signerat Coyoten Stenen...



Kommentarer
Postat av: juste

Absolute inte orättvist!!! En seger för fotbollen!!!

att ha 30% bollinnehav är inte att dominera 185 minuters spel, sätt in 11 st sidleds danne å dom presterar nått liknande.! barca satte stöten i exakt rätt läge, precis som i biljaarden, när den kändes som bäst! Messi var bra igår, han var Världsklass, lätt å slå bollar på Djupet till Etoo när backlinjen ligger i bredd me mållinjen! Har dessutom aldrig vart med om en så bra dommare, Go norway!

2009-05-07 @ 22:54:05
Postat av: Anonym

Sluta gråta Stenen! Nu blire drömfinal! Man U - Barcelona! Can't wait! :)

2009-05-08 @ 12:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0