Johan Franzén!


Johan Franzén firar ännu ett mål. En vanlig syn nu för tiden.

Efter att ha njutit av Detroits vinst framför TVn igår så finns det speciellt en spelare vi måste ägna några rader åt. Det är vår kära landsman Johan Franzén. Den resa han har gjort de senaste åren är helt fantastisk. Att gå från en medelmåtta i Linköping till att ha vuxit ut till en nyckelspelare i världens bästa klubblag är stort.


Det började i en 3-4 kedja med defensivt ansvar och har idag utvecklats till en målskytt av stor rang. Om vi går tillbaka till förra årets slutspel och räknar in årets så har Franzén stått för smått fantastiska 20 mål på 25 matcher. Ett otroligt snitt som ingen i ligan är i närheten av. Vi kommer säkert få se mycket mer av "The Mule", som han så fint har döpts till, framöver. Johan är som gjord för de små rinkarna och han verkar trivas förträffligt bra i kampen om Stanley Cup.


Att han kommer bli en nyckelspelare i OS nästa år är det absolut ingen tvekan om. Vi avslutar med ett härligt citat från gårdagens kommentatorer - "The Mule is still kicking the ducks in the head".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0