Grisfest hos Bizz blev ett faktum!


Kvällens huvudperson med all respekt!
Martin Rosenblad

Aoouuuuu!


Söndagar är oftast fyllda av ångest. Speciellt dagen efter då bakfyllan är faktumet som inte kan lämna kroppen eller huvudet. Vad dåligt man kan må ibland!

Denna dag har nog de flesta inom Coyotes känns så där som man oftast bara känner på söndagar. Man vet liksom inte vart man ska ta vägen eller hur, det förblir fosterställningen tills besöket på toaletten blir nästa steg. Men men...


Gårdagen, lördagskvällen skulle firas med stor grillfest hos Bizz på Romstad. Som vanligt vid grillfester åsidosätts själva grillningen ganska fort så fort spriten börjar florera. Detta hände såklart efter typ 20 minuter. Men det var ingen som grinade illa för det.


Martin "Murre" Rosenblad skulle bli en av festens absoluta höjdpunkt och profil. Som en liten återträff med gänget var Murre inte direkt den som spottade i glaset. Han är ju inte den som brukar göra det direkt, men igår var något fruktansvärt, minst sagt!


Efter att groggarna rann ner och flaskorna byttes ut mot andra slutade man att summera kvällen och allt det andra. Allt spårade ur och den trevliga grillfesten blev en fylleskandal.

Altanstolar, spritflaskor, ölglas och kubbpjäser möblerades om och tackade för sig!


Årets absolut roligaste, sjukaste och värsta tillställning!

Tack Bizz!



Glenn!


Humlan i TRÅKIGT esse!


Tråkiga svin, Stenen och Glenn!


Inte varje dag vargarna har damer på besök!


Murre i ett tidigt stadie. Tro det eller ej!


Hasse Ferming! Vad ska man säga?


Nyktra paret?


Ännu mer flickor!


Kommentarer
Postat av: Viktigt !

Strand, inte Romstad!

2009-05-04 @ 23:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0