Fantastisk sportdag!

Först och främst får vi be om ursäkt för den dåliga uppdatering vi haft de senaste dagarna. Vi har tydligen, på något otroligt sätt, gjort oss ovänner med våra bredbandsleverantörer då vår lina gått upp och ner likt en gammal berg-och-dalbana. Vi ber återigen så hemskt mycket om ursäkt.

Söndagar brukar i vanlig ordning betyda bakfylla och stora sportevenemang runt om i världen, idag är inget undantag. För oss sportnördar finns det en hel del att gotta sig i. Eller vad sägs om?

Manchesterderbyt mellan United och City, pågår just i detta nu. 1-0 genom, något oväntat, Ronaldo. Visas på Canalplus sport extra. En vinst i dag och de skaffar sig ett riktigt bra utgångsläge framöver.

Redan 15:00 drar Inter (Idag utan avstängda Zlatan) Chievo igång. 3 nya poäng idag och ligatiteln är snart ett faktum. Kanal 9.

Om nu första halvlek skulle vara en katastrof går det att byta kanal till 6:an. Då handlar det om bronsmatchen mellan vårat kära Sverige mot USA i ishockey VM. Den visas som sagt i 6an och går av stapeln klockan 16:00.17:00 drar vi vidare till ytterligare ett derby. Nu i huvudstaden London. Arsenal tar emot rivalen Chelsea. Dags att byta tillbaka till Canalplus sport 1.


Efter ett förmodat rykande hett derby kan vi byta land och kanal och vända oss mot varma Spanien. Barcelona, som nu i veckan blev klart för Champions League final, har seriematch mot Villarreal. Blir det återigen en uppvisning i hur man spelar en bländande offensiv fotboll med världens bästa Messi i spetsen? 19:00 TV4 Sport.


Klockan 20:00 drar finalen i ishockey VM igång. Finalen kommer bli en repris från föregående år då det återigen är Ryssland mot Kanada som möts. De båda nationerna står utan tvekan i en egen liga just nu. Vi hoppas givetvis att Kanada kliver upp ett par steg och tar tillbaka guldet.

Kanal 6, 20:00.


Och för er fotbollsintresserade tar kvällen inte slut här, absolut inte. Kvällen erbjuder en sista toppmatch. Nu från Italien. Milan tar emot ligarivalerna Juventus i ett rykande hett möte där mycket står på spel. En vinst för Milan är ett måste för att fortfarande ha en liten teoretisk chans att vinna ligan. En förlust och Juventus är bara en liten poäng ifrån den så åtråvärda andra platsen. Det har även surrats en hel del under veckan om Juventus tränare Ranieri. Det sägs nämligen att en vinst mot konkurrenten är ett måste för att jobbet fortfarande ska vara hans.

Canalplus Sport 2. 20:30.


Vi som föredrar ishocket ska dock inte hänga läpp. Söndagens sista match kommer nämligen glädja oss då vi får se en riktigt härlig batalj. Det är nämligen slutspelsmatchen mellan svensklaget Detroit Red Wings mot Anaheim Ducks. Efter två matcher på västkusten är det dags att vända tillbaka till Detroit. Det är i dagsläget helt jämnt med 2-2 i matcher. Blir det hemmafördelen som avgör kvällens drabbning? Svaret har vi senare ikväll.

23:00 i Canalplus Sport 1.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0