Brons till Tre Kronor!


Våra bronshjältar!

Kära vänner, dags att summera gårdagens otroliga sportdag!


Vi börjar med bronsmatchen i VM där vårat kära Tre kronor tog emot USA. Efter två medaljlösa år blev det äntligen en ny framgång, nu i form utav ett brons. I det stora hela får vi vara väldigt nöjda med en medalj. Man ställde upp med nio VM-debutanter och många unga spelare. Att Kanada och Ryssland skulle mötas i ännu en final var det absolut inga större odds på. Det är något vi helt enkelt får vänja oss vid då det ser ut att bli en riktigt härlig maktkamp de båda emellan. Vi noterar även att Kung Kenny åter tog en plats i det ärorika Dream-Team.


Finalen mellan Kanada och Ryssland blev en riktig nagelbitare där Rysslands Radulov blev stor en stor nationshjälte när han slog in det avgörande 2-1 målet. Vi noterar även att Rysslands målvakt Bryzgalov stod för en riktigt fin insats när han räddade hela 37 skott. Är den stora röda maskinen tillbaka för att stanna? Ser onekligen ut så. Det kommer, som vi nämnde tidigare, bli en riktig maktkamp framöver. Otroligt spännande.


Vi går vidare i hockeyn och vänder oss över atlanten där Detroit tog emot Anaheim i slutspelet. Efter två bortamatcher var det dags att få spela i sin egna borg. Det skulle bli en ganska så bekväm resa där det hela slutade med en 4-1 vinst. 3-2 i matcher till svensklaget.


Fotbollen då? Jo, det krävdes "bara" en vinst från Inters sida och ytterligare en ligatitel skulle vara i famn. Efter en något trist tillställning och ett kryss så hade Mourinho inte mycket att glädjas över.

Manchesterderbyt blev som väntat och United tog åter tillbaka första platsen. Ännu en titel till Fergusons mannar, finns väl inget som talar emot nu?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0