Bloggen ger sin syn på Zlatan!


Zlatan Ibramimovic

Faktaruta:
Namn:
Zlatan Ibrahimovic.
Född: 3 oktober 1981 i Rosengård, Malmö.
Status: Sambo med Helena Seger som han har två barn med, Maximilian och Vincent.
Bor: Milano.
Kuriosa: Redan som 17 åring hade Zlatan svart bälte i taekwondo. Tävlade i Malmösklubben Evighet.



Den senaste tiden har ryktena kring världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic minst sagt varit febrila runt om i världspressen. Det uppges att många klubbar runt om i världen är intresserade över hans påskrift och detta är ju självklart inte särskilt förvånande.

Zlatan håller på att avsluta sitt livs säsong med Inter som är bara några få poäng ifrån att säkra titeln för fjärde gången i rad. Många tror och framförallt tycker att Zlatan har gjort sitt i Inter nu och ska ta steget vidare för att vinna de stora titlarna.

I de lag han spelat i de senaste åren som Ajax, Juventus och Inter har han vunnit ligan i princip samtliga år med alla lag men i t.ex. Champions League har det inte varit samma framgång direkt, varken för Zlatan eller för hans lag.


De klubbar som Zlatan mest förknippas med nu är de spanska topplagen Real Madrid och Barcelona. Vid en eventuell övergång så är det spanska ligan som kommer att gälla för vår Zlatan och han har dessutom uttalat sig om att den spanska ligan är det som lockar.

Expressen skrev idag att Real Madrid förbereder ett bud på hela 635 miljoner + Arjen Robben för att knyta åt sig svensken och det är ett bud Inter faktiskt ska lyssna på.

Real Madrid är väl helt klart ett lag Zlatan skulle passa in i om man jämför med Barcelona som har ett mer stjärnspäckat lag än någonsin och framförallt spelar en annan typ av fotboll.

Det känns inte rent spontant att Messi, Etoó, Iniesta, Xavi, Bojan och Henry behöver Zlatan. Det blir nog lite kaka på kaka, minst sagt. Däremot att se en nytänd Zlatan tillsammans med Nistelrooy, Sneijder, Huntelaar kan bli en riktig succé.  


Många Interfans hävdar även att Zlatan absolut inte kommer att lämna Milano och Inter där familjen har fått ett otroligt fint liv, även plan. När coach Mourinho blev klar för Inter kände nog många att han och Zlatan skulle bli ett radar par och komma varandra mycket nära och det är väl det minsta som har hänt. De har väl mer eller mindre skrivit kärleksförklaringar åt varandra i intervjuer den senaste tiden...


Hoppas att alla dessa spekulationer kommer att tända Inters ledning som kommer att göra allt för att få hålla kvar Zlatan. Det enda de kan göra är nog att öppna plånboken så mycket som Mourinho och Zlatan kräver för det är inget snack om att det är dom som ska förvalta Inters framtida framgång.

Vi ser gärna att Inter tar det senaste alternativet där de behåller Zlatan och öppnar upp plånboken rejält och ger sig ut i Europa och utmanar om titlarna. De har grundstommen i målvakten César, en ytterback av världsklass i Maicón, defensivbjässarna Zanetti och Cambiasso och ungtupparna Balotelli och Santon. Succéduon Diego Milito och Motta från Genoa är en bra start på vägen, så nu är det bara att hålla tummarna och vänta på Silly Season.


Vi på bloggen kommer självklart att följa detta med spänning. Håll utkik i sommar!



Kommentarer
Postat av: Mia

Hehe, nej lite missuppfattningar har det blivit här. Grupperingar i Karlstad har sedan länge vart ett internskämt mellan mig och vänner, så att finna ännu en grupp var mest en rolig sak.



(dessutom länkade jag ju till er, varsegod)



;)

2009-05-05 @ 20:56:06
URL: http://www.metrobloggen.se/MissMia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0