"Med ett par matcher i benen är vi oslagbara"



En nöjd Eric "Bizz" Ericsson efter                Matchens lirare Lennie "Lente" Eriksson poserar.
målskyttet.

Igår kväll skulle det hända. Carlstad Coyotes skulle få känna färg mot korpenvinnaren Jetpak i säsongens första träningsmatch. Och som de fick. Med 3-0 i baken, redan efter fyra minuter, hade vargarna dansat klart och Jetpak avgjort matchen.

- Vi fick anpassa oss till deras spel. Vi är vana ett hårdare spel och domaren satte ribban lite väl lågt, men det är å andra sidan bara att försöka vänja sig vid reglerna. konstaterar Coyote´s spelaren Andreas "Humlan" Larsson.


Innan matchen hade dragit i gång kunde man känna och nästan ta på spänningen och förväntningarna inne i Gruvlyckehallen. Det var Coyotes första match och framförallt spelarnas första innebandymatch genom tiderna med sarg, domare och regler.
Hur kändes det att möta ett sånt rutinerat gäng i första matchen?
- Det gick undan redan från början. Det kändes som man var en man mindre hela tiden, fortsätter "Hasse" Ferming.

Jetpaks fruktade skott avgjorde
Direkt från start visade Jetpak upp att det de var snäppet starkare, på det mesta. Man såg hur de utnyttjade planen på ett helt annat sätt och hur de tog vara på varenda litet skottläge.
Efter kallduschen Coyotes fick över sig i början tog de sig i kragen och reducerade upp till 4-3 genom en rad fina samarbeten. Men mer känning än så blev det inte.  Jetpakspöket Christoffer Ambjörnsson skottade in fyra snabba och efter det orkade inte Coyotes tillbaka.
Matchen slutade 11-6 till gästerna men Coyotes verkar inte bekymra sig över det här.
- Nej verkligen inte. Jag tycker vi gör en riktigt bra match idag trots de förutsättningar vi hade. De får tyvärr en del enkla mål där vi går bort oss, där märktes våran matchovana. Så med full trupp och lite mer matchträning kommer det se väldigt annorlunda ut, det lovar jag.
Du menar att Stenekas och Gustavsson är ett stort avbreak för Laget?
- Jag menar att Coyotes jagar alltid bäst i flock. Jag vill även passa på att tacka Jetpak för ett bra motstånd, hoppas det blir fler gånger. Även ett tack till dommaren "Dega", avslutar Humlan.


Matchens Coyote: Lennie "Lente" Eriksson som frälste publiken med hans insats i målet.
Matchen i matchen: Bröderna Åhs hade många heta dueller, matchen igenom. Lagets Calle Åhs får vi se som en segrare som lyckades hålla humöret på topp genom hela matchen.
Matchens prestation: Mattias "Hasse" Fermings oerhörda aggrisivitet mot Jetpakspelaren Nr. 69 gjorde att han helt kom bort från matchen. Han visade även upp ett väldigt hett temprament. Tack för det Hasse. Du var kung!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jobba på nu Coytes!

2009-03-25 @ 17:03:43
Postat av: hazze

vi vinner på EN JÄVLA BRA LAGANDA, bra coyotes!!

2009-03-25 @ 19:15:52
Postat av: Anonym

2009-03-25 @ 19:16:30
Postat av: Amer

Ha ens Blame tröja på dig Lennie! :P

2009-03-27 @ 00:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0