Silly Season 2009 - Tranfserfönstret öppet i högsta grad!

Efter att säsongen tog slut för Coyotes har det varit en hel del spekulationer kring truppen, vilka som kommer att vara kvar och vilka Coyotes kommer att lyckas förstärka med, då nästa säsong kommer bli ännu tuffare. Det har varit en hög av förfrågningar under den senaste tiden.

Silly Season 2009 till er ära presenteras...

  

Rykten ut:


Mattias ' Hasse ' Ferming

Den senaste rapporten vi fått angående Hasse är att hans vattenskalle håller på att explodera efter sin senaste HIO  (Hole In One). Det sägs att han nu håller på att sadla om till golfproffs på heltid, givetvis kommer vi att följa upp detta.



Per ' PG 'Gustafsson

Som ni säkert läst tidigare så har Per fångats på bild utanför ryska ambassaden och vi har nu fått oss själva lite mer kött på benen så att säga. Det senaste tiden har PG tränat kopiöst och har setts i det mytomspundna spåret på skutberget. Även här har vattenskallen varit ett faktum och det sägs att Ryssland är väldigt sugna på att ta in PG i sitt löparteam. Väntar fortfarande på kommentar...



Erik ' Stenen ' Stenekas

Det är sen tidigare känt att Stenen lider utav oerhörda ryggproblem. Hur står det egentligen till? Kommer han någonsin att kunna ställa upp i Coyotes färger igen? Som vi nämnt tidigare är rehaben igång men det är fortfarande mycket osäkert. Frågorna är otroligt många och svaren lär vi knappast få inom den närmta tiden.



Rykten in:

Martin ' Rossi ' Rosenblad

Bloggen har fått in oändliga mängder med frågor kring Rosenblad. Anledningen är enkel, de sägs ha stött på honom i motionsspåret ute i Deje. Han har åkt inlines, han har sprungit och han har även setts ute på en och annan powerwalk, allt taget från våra källor. Kan det vara så att Rossi - i hemlighet - tränar för en comeback och har siktet inställt på Coyotes?



Daniel ' Dazor ' Axelsson

Bloggen presenterade för ett tag sedan att den forna målvaktstalangen Daniel "Dazor" Axelsson har slutat sitt säsongsarbete i Sälen för att vända hem till hemstaden Karlstad. Han har florerat en hel del i Coyotes kretsar den senaste tiden och många hävdar att man jagar talangens underskrift från högkvarteret i Coyotes. Det ryktas även att denna man sadlat om till en sagolik striker? Kommer Coyotes att lyckas knyta denna bjässe?



Per ' Efen ' Efraimsson

Coyotes sägs vara mycket angelägna att få den gamla hjälten till laget. Efen, som är en stor målvaktslegend i det gamla NIF-gänget, skulle självklart bli en stor förstärkning i både innebandy och fotboll. Förhandlingar pågår för fullt och besked kommer säkerligen längre fram. Håll ut!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Rossi, är det verkligen sant? UPDATERA NÄR HAN SKRIVIT PÅ!!

2009-06-06 @ 15:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0