Coyotesstjärnan rapporterar om rehabiliteringsträningen!

Hej kära, kära vänner!

Vi har tidigare beklagat så oerhört mycket att vår uppdatering här på bloggen har blivit lidande den senaste tiden pga. massa olika anledningar. Det går att skylla på vädret, europaval-tider och andra viktigheter som att storbloggaren Erik Stenekas praktiskt taget har slutat att blogga efter att ha varit mitt uppe i en stenhård rehab för hans oerhörda ryggproblem den senaste tiden.

Hur går det med den egentligen, kommer stjärnan att blir bra?
Han har som ni alla vet fått röntgensvaren och det var INGET diskbråk som vi tackar coyotesguden för, men hans besök hos överläkare, sjukgymnaster och förstärkningsrehab har inte riktigt svarat som förväntan.
Det blev sjukskrivning och hårdträning för stjärnan och det verkar bara vara början. Olika doktorer har konstaterat att det är en led som finns i bäckenet/höft (s1-leden) som inte riktigt är som den ska. Samtidigt har detta medfört att muskulaturen vid ryggraden har slutat arbeta och försvagats, och därav smärtorna i ländrygg och ben. (Ishias och diskbuktning). Men självklart är detta något man inte ska stressa med så vi alla har full förstående över att det kan ta ett tag innan Stenekas är tillbaka på planen bland de andra vargarna.
Men hur som helst deltar stjärnan på alla evenemang i den mån han kan och kommer den närmaste tiden agera Coach i truppen, då det faktiskt inte har utsetts någon officiellt.

Sköt om er kära vänner! Snart vankas det högtid...
/ Coyotes med kärlek...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0