Segersviten bruten - dags att bygga en ny!

Först och främst vill vi på redaktionen be om ursäkt för den sena uppdateringen.

Dagen var då kommen. 20e December 2009 gick CCs segersvit i stöpet. Det har givetvis blivit mycket bittra och förbannade mejl till redaktionen, därav den hittils uteblivna matchrapport. Det blev till slut Gruvlyckan som lyckades med det nästintill omöjliga, att vinna. Det finns egentligen inte alls mycket att säga kring denna match förutom slutresultatet - 4-5. Det finns självklart flera anledningar till förlusten men vi kommer inte att skylla ifrån oss. Det är bara att lämna och glömma denna otroligt tråkiga incident. Gruvlyckan var numret större i helgen och vi gratulerar till vinsten. Även om det givetvis känns bittert.

Förlusten var kanske det som behövdes, nu kan batterierna laddas om och vi på redaktionen kan utlova ett extremt taggat CC till omstarten. I slutspelet finns det inget annat än seger som gäller. Spelarna kan självklart inte sitta säkra på sin plats framöver, det kan bli så att Coach kommer agera. Det får tiden utvisa. Som sagt.

Matchens isvak känns idag väldigt given. Hela Coyotes hamnar i frysboxen, med all rätt. Underskriven vet att det har varit riktigt heta diskussioner efter matchen och att även hela laget skäms, än idag.

Matchens gigant går solklart till Gruvlyckans ena högerback, mycket stark insats. Utan denna backbjässe hade det blivit en tung dag. Fantastiskt.

Nu tar CC jul och nyårs ledigt, självklart kommer det tränas på och det kan även komma på tal om träningsmatcher. Styrelsen har redan blivit nedringda av lag som mer än gärna testar sina krafter mot Coyotes. "Riktiga" lag ska tilläggas, hur det blir med det låter vi tiden utvisa. Det kommer självklart att uppdateras så fort vi vet någonting, tills dess önskar vi alla en riktigt God Jul!

Med kärlek/

Coyotes


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-12-22 @ 23:54:02
Postat av: Väggen

För varje vinst kommer man närmare en förlust :P

2009-12-22 @ 23:55:06
Postat av: maatattack

vi vill ha väggen tillbaka!

2009-12-23 @ 11:22:04
Postat av: A

Och för varje förluist kommer man närmare en vinst ;)

2009-12-23 @ 16:11:49
Postat av: Anonym

att ni ens klarar av att förlora?

2009-12-23 @ 20:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0