Inför Carlstad Coyotes vs Ulvsby Slamdogs




Så var det äntligen dags igen, härliga söndag och ännu mer härligt med korpen igen. Det har nu gått två veckor sedan den otroligt händelserika seriefinalen mot Cougars. Uppehållet har bådat gott men man har nu de senaste dagarna märkt hur suget blivit allt större och större. Nu kör vi för tre poäng igen!

Läget i truppen:

Det har sett riktigt bra ut på träningarna. Inte fullt så mycket folk längre vilket gjort att träningarna blivit allt tätare och intensivare. Som vi även nämnde tidigare har det märkts att det varit uppehåll och att match nu är riktigt nära, adrenalinet pumpar något otroligt!

Coach har haft full rulle hela veckan med flytt och jobb. Det har tyvärr lett till att laget inte riktigt är klart. Något som vi säkert kan meddela är att det kommer infinna sig nya ansiktet, blivande Coyotesidoler?

Moståndet:

Står Ulvsby slamdogs som idag ligger på en medioker 6e plats, precis ovanför det berömda strecket. Slamdogs kommer till dagens match med ganska god form, två raka vinster stoltserar de med. Hur många vinster Coyotes har vet ni säkert, om inte så får ni läsa det igen. Åtta raka vinster.

Bloggen tippar:

Nya ansiktet kommer som sagt att dyka upp vilket gör att konkurransen blir ännu tuffare. Därför tror vi även att spelarna kommer höja sig någon växel. Det är nu dags för säsongens och Coyotes första tvåsiffriga vinst, en riktig målfest utlovas. 10-2 blir slutresultatet.

Skrällfaktor:

1,5 prärievargar av 5.

Finns egentligen ingenting som talar för Ulsby idag förutom just att allt talar för Coyotes. En rejäl bakfylla och underskattning är två andra små faktorer som KAN spela in men vargarna ska vinna denna match ganska lätt.

Tid: 14:00

Varmt välkomna

Peace / Coyotes


Kommentarer
Postat av: Anonym

BRA TIPPAT!

2009-12-07 @ 15:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0