Inför Carlstad Coyotes vs Gruvlyckan



Fjärde advent och ännu en nedräkning tar fart
, denna gång till Julafton. Med endast fyra dagar kvar så känner vi alla säkert igen den enorma stress vi har framför oss och folk är som tokiga. Vi på redaktionen tar dock ett välförtjänt break från detta då vi kommer bege oss till Tingvallahallen senare idag för ett nytt hatmöte i korpen. Vi hoppas självklart ni släpper allt som har med stress att göra och tar er tid för att koppla av med lite söndagsmys med CC, ni kommer inte bli besvikna! Carlstad Coyotes - Gruvlyckan. Sista matchen idag innan ett nytt uppehåll på ca 2-3 veckor. Vad det beror på kan ni själva säkerligen lista ut.

Motståndet:

Gruvlyckan kommer idag med två riktigt hårda fighter i bagaget. Det blev till slut en 4-3 vinst mot tabelljumbon - Sogeti. Dessförinnan blev det även då en jämn match, nu var motståndet Lecab Lastbilar. Där blev lastbilarna dock för tunga, förlust med 1-2.

Det har varit mycket skrivier i veckan och snacket har spridit sig som en löpeld på stan. Gruvlyckan ser sin chans till att märka CC. Vad vet vi då om motståndet? Jo, det är ett ganska fysiskt stort lag vi möter och de är väl knappast några Usain Bolt till hastigheten. Den stora frågan vi alla ställer oss är givetvis - hur kommer CC reagera på alla dessa påhopp?

Läget i truppen:

CC har representerat stan hela helgen och bjudit upp till dans på de flesta uteställena, så en bättre uppladdning går knappast att få. Stämningen har varit mycket bra den här veckan efter förra helgens upprättelse, gamla Coyotes är tillbaka. Några andra som är tillbaka till dagens match är förövrigt CCs egna "Bruise Brothers" - Niklas Frisk och Calle Åhs. Frisk som blev skadad för två veckor sedan har rehabiliterat sig och ska nu vara tillbaka, starkare än nånsin! Vilket humör har dessa två herrar vaknat på idag?

Skrällfaktor:

Det beror till stor del på hur CC möter upp Gruvlyckans förmodliga fula spel. Kommer de hålla sig kyliga eller låta sig dras med? Det känns nästan som att det börjar bli en klyscha men spelar CC sina kort rätt ska detta vara en mumsbit för vargarna.

2,5 prärievargar av 5.

Som sagt, unna er lite ledighet i all julstress och kom bort till hallen för söndagsnöje, ni lär inte bli besvikna!

Välkomna /
CC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0