Imorgon är det Kossorna som ska krossas!




Snart en vecka har gått och vargarna har nu hunnit släppa det slarviga poängtappet och är otroligt taggade inför en ny uppgift. Det har tränats flitigt under veckan, det började i vanlig ordning i måndags där coach hade med sig en trevlig överraskning. Den så klassiska idioten stod på dagens schema. Han var minst sagt inte nådig i sin kritik, och den var absolut befogad. Det lades t.o.m. in en extra träning i slutet av veckan där den dock mestadels bestod av lek, allt för att få upp stämningen till helgen. Nu kunde man återigen känna igen prärievargarna, det lyste revanschlust i ögonen och stämningen var på topp! Är det nu Kossorna som kommer få sota för Coyotes tveksamma insats mot Ulvsby?

Motståndet:

Kossorna som vi minns i det senaste mötet övertygade och det blev en riktig holmgång mot vargarna. Slutresultatet i den matchen blev till slut en vinst, 3-2 till Coyotes. Förra veckan tog Kossorna emot tabelljumbon Sogeti och lyckades till slut mjölka till sig en seger efter många om och men, även där blev slutresultatet 3-2. Vad nu det ska betyda är svårt att spekulera i, men det är framförallt inget resultat som sätter skräck i vargarna. En man bör passa sig för är lagets stjärna, Richard Olofsson. Honom kommer backarna få se upp med. Det kommer förmodligen bli Kapten Fermings uppgift, har han hunnit smälta isblocket?

Läget i truppen:

Den är god. - Vi hade ett mycket bra snack efter måndagens träning och kom tillsammans fram om att släppa helgens sorgliga spel och blicka framåt, avslutar spelarrådets talesman Johannes "Hany" Häggkvist. Redaktionen fanns på plats under denna träning och vilken skillnad det var från matchen, som dag och natt! Vi kan redan nu utlova ett riktigt revanschsuget lag och kan nästan garantera att spelet kommer vara miltals mycket bättre! Glenn Hall skadade sig på förra träningen och hur allvarligt det var är fortfarande osäkert, natten får utvisa! Annars kommer det bli ungefär samma lag som senast. En som är rejält spelsugen är "Samba" som nu även skaffat sig en ny klubba, det och förhoppningen om att få spela tillsammans med Pimme ska vara morgondagens recept för en ny succé. Det finns revansch att kräva!

Coachen säger sitt:

- Som jag minns från första halvan av säsongen, då vi hade mött alla lagen fanns det egentligen bara ett lag som riktigt hotade oss och det var Kossorna. Vi kommer behöva vara otroligt fokuserade och komma upp flertalet steg från förra veckan. Jag kommer kräva en 100% insats och tillåter inget slarv. Det finns även en stor chans att jag kommer möblera om lite i femmorna, jag måste sova på saken. En annan viktig detalj kommer vara inledningen, vi har inte råd med slarv och får inte släppa in ett billigt mål i början. Första målet kommer som vanligt att vara väldigt viktigt!

Skrällfaktor:

Kossorna är farliga och ska definitivt inte underskattas. Vargarna måste helt klart komma upp ett par steg från förra veckans pinsamma poängtapp, men rullar de boll likt som de brukar och låter Coyotes signum "Kämpaglädje" tala så kommer detta gå vägen! Vargarna skärper till sig och lyckas till slut vinna med 5-3.

2,5 prärievargar av 5.


Tid: 16:00

Redaktionen hälsar er varmt välkomna!

Peace / Coyotes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0