Coyotes styrelse om framtiden - "Den ser ljus ut trots allt"

Det har varit en turbulent tid för oss alla, fans, spelare, ledare och all annan inblandad personal kring klubben. Carlstad Coyotes började bland dom små med stora drömmar och har idag växt till något stort med ännu större drömmar och visioner. Det har knakat och det rejält. Vi förstod alla att vi skulle komma till denna dag, då media har börjat rota i vår organisation och att andra lag har fått upp ögonen för oss och sakta men säkert vill in och lusläsa varenda litet hörn för att se hur vi arbetar. Vi är en klubb som tror på vad vi gör och det går hand i hand med vår framgång och vi har människor som står oss bakom som gör att vår ekonomi aldrig kommer att hindra oss i vår utveckling. Vi som ansvariga vill börja med att tacka alla fans, spelare, ledare att just Ni finns med på denna resa just Ni har börjat. Det är en ljus framtid till mötes, tack vare er!

Det stämmer
. Det är ingen hemlighet att spelare har lämnat oss. Vi ska vara ärliga och börja från början. Precis innan säsongen drog igång skrev Martin Falk på för oss, mer känd som Väggen Falk numera. Det var ingen hemlighet att hans storhet var oändlig och det visade han upp varenda minut han stod. Det dröjde inte länge innan hans agent blev kontaktad och vi förstod direkt att denna spelare skulle vi inte få behålla länge. Förra veckan skrev han på för en annan klubb (Kontrakt: Proffs, Klubb: ännu inte officiellt, med hänsyn till klubben) och vi önskar Väggen all lycka och framgång ute bland seriesystem och titlar. Givetvis kommer Väggen att kunna prata ut om hans coyotestid nu när allt är klart. Vi kommer att göra allt som står i vår makt att få se Väggen i Coyotes färger igen. Var så säkra…

Tre andra förluster är Eric Ericsson, Daniel Axelsson och Bullen Sandelin som numera har lämnat Karlstad för Sälen i fem månader. Dessa tre coyotessjälar kommer givetvis att ansluta upp till säsongsstarten i maj efter hemkomsten. Dessa spelare har livstidskontrakt med Coyotes och det är vi oerhört tacksamma över. Ericsson och Axelsson har varit riktiga nyckelspelare för oss under året och de har tagit ett stort ansvar i truppen. Ola Sandelin har vi tyvärr inte sett så mycket av då han vistades i USA under en längre tid.En annan fullblodad Coyote som inledningsvis bildade den fruktade trion tillsammans med Ägget och Häggkvist är Per ”PG” Gustavsson som också har tackat för sig för denna säsong. Som vi nämnt tidigare skadade PG axeln under en träning för ett par veckor sedan och nu är det operation som gäller. Vi hoppas givetvis på att PG kan komma tillbaka till hans fruktansvärda form han en gång varit i. Vi skickar en varm och hjärtlig hälsning till honom.
Johan Tärnbro som enbart spelat en period denna säsong har också tyvärr slängt in handduken då han haft ett knä som spökat. Både och PG och Tärnbro och viktiga coyoteskuggar och kommer på sikt slussas in i ledarstabben där de kan komma att bidra med ny positiv energi och en oerhörd rutin. Detta är vad vi har diskuterat fram just nu när det gäller spelare som har lämnat oss, för denna gång är viktigt att framhålla. För en gång Coyotes – Alltid Coyotes…

Självklart
kommer det att märkas i truppen att folk har försvunnit. Men Coyotes står aldrig och faller med några få spelare, men givetvis kommer det att behövas ta in nya ansikten till en början för denna säsong. Vi har spelare i luften där vi kommer att börja med att skriva artistkontrakt på sex månader och sen får vi se om det är män för Coyotes och dess framtid. Allt kommer att presenteras från vår medieredaktion och där ifrån kommer det även att gå ut en omfattande spelarsökning.

Vi tackar för ert intresse
All kärlek / Coyotes



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0