Coyotes kan åter igen känna segerns sötma!

Dimman låg tätt över Karlstad och den otroligt fina solnedgången var ett faktum när vargarna klev in i Tingvallahallen. Ett Coyotes som varit otroligt taggat under hela veckan, det har endast pratat i positiva termer så som revansch och vinst! Kossorna skulle verkligen få efter Coyotes halvkassa instas senast om Ulvsby. Man kunde nästan ta på stämningen inför matchen, det osade revanschlust och det syntes verkligen i blicken! Prärievargarna hade även den här veckan två nya spelare. Provspelare som fick kliva in i hetluften direkt - skulle de klara av den enorma press?

Div2
Carlstad Coyotes - Kossorna 9-3 (4-1)
Innan match hade coach mycket noga poängterat den viktiga starten, att inte släppa in ett tidigt mål likt många andra matchupptakter. Laget svarade minst sagt riktigt bra på Mr Stenekas ord och kunde knappast fått en bättre start. Redan inför match hade coach gått ut med att han ville röra om lite i laget. Firma Humlan/Mums/Hany var idag en ny konstellation och direkt uttalad förstakedja - de ville självklart inte göra coach och laget besvikna. Det small till direkt, redan i första bytet. Denna gång av Mums, som redan innan match utlovat sin bästa match i CC dressen.

Den andra nya kedjan för dagen var Glenn/Ägget/Pimme, de ville givetvis inte vara sämre så även här small det direkt. 2-0 efter två byten, att laget svarat sin coach på bästa sätt gick inte att ta miste om. Efter de snabba målen kom den falska tryggheten och 2-1 målet som ett brev på posten.

Coyotes började tumma på grunderna och blev aningen stillastående efter reduceringsmålet, coach samlade snabbt laget och med ett par väl valda ord lugnade han vargarna. Tillbaks till CC spel resultarede direkt i en målkavalkad som sällan skådats. CC gick till pausvila med betryggande 4-1 i ryggen.

CC fortsatte att trumma på och blåste fram som en riktigt stormvind i Kossornas zon. Med bättre skärpa i avsluten hade detta kunnat rinna iväg något fruktansvärt. Vargarna gick snabbt upp i en 7-1 ledning, men här kom den stora vattenskallen och alla siktade på säsongs första tvåsiffriga kross. Jakten blev helt enkelt för stor och man lät Kossorna komma upp och göra två tröstmål innan domaren blåste av och finfina 9-3 blev slutresultatet.

Målskyttar:
Mums x2, Glenn, Humlan, Pimme, Samba, Arn Ferming, Olsson


Matchens isvak:
Går solklart till Mums som vägrar tvätta matchtröjan. Efter 9 spelade matcher i samma tröja, UTAN TVÄTT, kommer givetvis lukten. Det räcker med att säga - doften var knappast hallon.. Tvätta nu Mums!

Matchens gigant:
Mycket svårt idag, fanns egentligen ingen som stack ut så vi låter därför hela laget stå i centrum idag. Alla gjorde sitt jobb och det resulterade i ganska så enkla tre poäng. Starkt att komma tillbaka efter den så pinsamma Ulvsby matchen.

Notera att:
- Johannes "Foppa" Häggkvist fortsätter att imponera med sitt spelsinne, två nya ass idag!
- Putte och Humlan har fortfarande inte gått poänglösa i CC dressen, stort!
- Coach som fick maximal utdelning på sina nya femmor, snacka om fingertoppskänsla!
- Mums Åhs infriade sitt löfte. Gjorde idag sin bästa match i CC.
- Samba var idag riktigt målkåt, med lite TRÄNING så kanske det blir fler mål?

Kärlek / Coyotes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0