Veckan summeras!

Vilken otrolig händelserik vecka vi har bakom oss. Den startade med ett rusande tempo då Stenen och Humlan drog iväg till Götet för en magnetröntgen, ja kära vänner. Ni läste rätt! Stenen hade äntligen fått tid för röntgen och det var bara att ge sig iväg. Svar väntas komma vilken dag som helst, vi i Coyotes håller givetvis alla tummar på ett positivt svar.

Annars skulle veckan handla mycket om ishockey och framförallt fest! Efter en riktig nagelbitare på tisdagen lyckades FBK vinna efter sudden och 3-1 i matcher var ett faktum. Nu var det "bara" att slå in matchbollen på onsdagen och hela Karlstad hade slutit upp för en riktig fest - och vilken fest det blev. Strax efter slutsignalen gick så samlades folket på torget för att fira. På sedvanligt maner blev det även fest på Stora Torget dagen efter där ca 15000 personer tagit sig för att få hylla sina hjältar. Veckan avslutades med en liten tillställning hos Bullen där årets första grillning blev av, underbart!



Veckans heta:
1. SM-guldet är självklart nummer ett, fantastiskt!


2. När det blir Guld blir det givetvis fester. Karlstad har inte haft en lugn stund sen guldet bärgades!


3. Det är ingen hemlighet att våra sympatier ligger hos Anna när det kommer till Robinson. Våran kärlek har även växt till ännu en deltagere, nämligen Erik Billing. En sån här tv-profil var det längesen vi såg i svensktv. Frågan är om man kan jämföra honom med någon. Smart, rolig, sarkastisk och fruktansvärt ärlig! Vi älskar dig!

Veckans kalla:
Torgfirandet. Visst, det var runt 15000 värmlänningar på plats men man måste kunna begära en bättre stämning. Coyotes försökte gång på gång få med sig övriga men responsen var otroligt svag.


Veckans sjukaste:

En konversation där humlan och stenen frågar deras underbara vän rossi hur läget är. Svaret:

- Tjenare Murre. Hur är läget?

- Jotack det är bra. Står här och marinerar in tigerräkor och dricker ett glas vitt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0