Tv-kväll?


Mäklarna med Kjell Bergqvist och Cecilia Frode rekommenderas starkt!

Efter en stressig helg fylld med aktiviteter kan det vara skönt att bara lägga sig i soffan och kika in något bra tv-program eller någon bra film. Söndagskvällar brukar erbjuda mycket bra på TVn och det är inget undantag idag.


Vi börjar med SVT och 20:00 där dom visar den otroligt roliga serien "Mäklarna" med den så härliga Kjell Bergqvist i spetsen. En Kjell i sitt esse blir så klart en given succé.


Vi går vidare till TV3 och 21:00 där filmen för kvällen är "Och så kom Polly" även den kan man lägga i kategorin Komedi. Där finner vi Ben Stiller och Jennifer Aniston i huvudrollerna. Stort.


21:00 är en klassisk tv-tid och i kanal 5 är det ikväll seriepremiär för Fredrik och Filips nya program "Söndagsparty med Filip och Fredrik". Blir spännande att se, minst sagt. Blir det ytterligare en succé? Har de någonsin gjort något dåligt program, mycket tveksamt.


För er sportintresserade finns det självklart alternativ. 21:00 fortsätter kampen om Stanley cup då canal+ visar matchen mellan Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins.


Bara att ta fram popcornen och njuta kära vänner. Hoppas ni har haft en trevlig helg och att ni får en fin avslutning på denna vecka.


Over and out/

Coyotes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0