Summering av gårdagen!

Med en internetuppkoppling som strulat hela morgonen är den äntligen i gång och det är nu dags att summera gårdagen.

Det var alltså Bullen som återigen stod för kalaset. Kvällen startade i ett rusande tempo då "fyllefifa" var först ut. Vi delade upp oss i lag och det var väl framför allt duon Henke/Humlan som snabbt skulle visa sig bli kvällens stryklag.


Det fortsatte med lite grillning och strax därefter var det bullen som fortsatte den inslagna vägen på lekar, ni alla som varit med tidigare vet väl ungefär hur det oftast slutar. Denna lek var verkligen inget undantag, redan efter 30 minuter kom kvällens första spya! Leken fortsatte men gick snabbt över till något helt annat. Pinsamheter blev fort ett ord på allas läppar. Lotten föll, inte helt oväntat, på Åhsen. Tur var väl det kanske, för som han utförde denna uppgift.


Med hjälp av bullens svettdräkt och en flaska rom skulle det ut i kvartet och bjuda till! Först ut var kanske inte helt oväntat bullens härliga granne, Björn, som snabbt bjöd in oss för en och annan drink. Skönare granne blir svårt att hitta.

Vi fortsatte vidare och hittade till slut en härlig kvinna som inte var sen på att dricka slut flaskan med Carl. Verkligen synd att vi inte kunde föreviga denna scen, speachless! Tack Carl för att du bjöd till.


Flaskan var slut och uppdraget slutfört, vi vände hem mot bullen igen där alkoholen flödade. det var väl här allt började urarta. Av någon märklig anledning hamnde PG och Henke i luven med varandra. Hur allt startade vet vi än inte idag - men hur allt slutade finns givetvis på bild. Vi kommer lägga upp det så fort vi får tag i ett kort.


Allt lugnade sig och vi tog taxi in mot stan där ankan var våran slutdestination. Mycket folk och många härliga profiler fick bli slutet för kvällen. Mycket trevligt.


Over and out /

Coyotes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0