Stenen pratar ut efter resan!

Som ni har läst här på bloggen har jag nu anlänt hem till varglyan och Karlstad.

Jag och Carro har haft en underbar tid och man kan inte göra mer än att mysa när man tänker tillbaka på veckan som gått. Man fick ju ett underbart besked samma dag som man lyfte. Diskbråket var inget diskbråk utan tydligen har ryggen förskjutits åt något håll som klämmer åt massa nerver mot ländryggen som utger smärtor i ben och rygg.

Detta ska tränas och ryckas rätt genom en specialist. Så jag kan säga med mina egna ord att ni kommer att få se mig spela nästa säsong! Jag kommer att leverera till era hjärtan!


Hur som helst var det underbart att komma till den afrikanska kolonin Gran Canaria. Vädret var underbart hela veckan och solen hetare än någonsin. Vattenskalle som man har brände jag sönder mig andra dagen och kunde i stort sett inte vara mer i solen. Bittert!

Men jag och Carro bodde självklart på ett femstjärnigt hotell med jacuzzi på rummet och havsutsikt så det var inte så svårt att leva ändå.

Veckans höjdpunkter

De som känner mig är jag en sån där som hatar golf av alla slag, men när man blev erbjuden att spela på Europas finaste 18-håls minigolfbana så kunde man inte tacka nej.

Jag kan inte säga mer än att ni får gratulera mig.

Svensken Erik Stenekas satte nytt banrekord med sina 46 slag.

Måste rankas som årets bragd?

  

Ni kan då se mitt otroliga leende när jag vandrade ut från banan med klubben över axeln. Jävlar vilken naturbegåvning man är!


Som en sann GAISARE fick jag även uppleva på resan att Arlandas absolut skönaste snubbe (även fullast) gick runt med sitt barnbarn där båda bar den ärorika GAIS-kepsen.

Jag önskar att ni vore där.


Tårarna lämnade över mot svettens pärlor.


Kärlek

Signerat Stenen



Badrum nummer 2 - med utsikt över havet!


Havsutsikt från Balkongen!


Carro hjälper Erik vid massagemadrasserna!


Sushi när den är som bäst!


Kommentarer
Postat av: A

"det värsta är att allt är sant också"

2009-04-25 @ 13:01:41
Postat av: angående afrikansk koloni!?!?

för er som undrar var banan nyöppnad å vi på coyotes fixade givetvis invigningsrundan till vår käre vän. därav banrekordet!

2009-04-25 @ 19:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0