SM-slutspelet rond två!

Karlstad.


Snacket efter match ett handlade mycket om de två förmodade nyckelspelarna i Davidsson och Wallins skador. Statusen på Davidsson har varit känd sen tidigare, men att Wallin gick sönder under matchen var dock mer oväntad och av tv-bilderna att döma så är det otroligt svårt att bedöma vad som är fel.  Det senaste ska dock vara att Wallin är tillbaka men med Davidsson får vi vänta och se vid nedsläpp.


Snacket handlade även om "Monstrets" död. Att han äntligen fått värdigt motstånd och även mött sin överman i moståndarkassen.

Att släppa in fyra mål kan knappast ses som en godkänd insats men att lasta "Monstret" för målen är bara löjligt. Lägg det istället på en riktigt dålig laginsats, det vore mer rättvist!


Välkomna till ett Karlstad och 90 000 som törstar efter seger varav minst 8000 galna supportrar tagit sig till arenan för att sjunga fram sitt favoritlag, räkna med ett helt annat FBK idag. Det är också ett måste att värmlänningarna höjer sig för att kunna ro hem rond två.


Färjestad är riktigt revanschsuget idag där ett flertal kommer att höja sig, speciellt Jönsson som är tillbaka i gammalt gott slag.


Laget tippar 3-2 till FBK där Goren gör sin bästa match i slutspelet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0