Jönssonligan är redo att ta farväl - Ikväll skickar de inbjudan till guldfest!


Kommer vi att få uppelva dessa underbara bilder ikväll igen?
Foto: Scanpix


Slit och släp nere vid sargen. Matsson lyckas att komma runt buren och släpper upp den mot Holös och MÅÅÅÅÅÅÅÅL! Vad hårt, snyggt vad viktigt och skönt det var!

Vad vi kommer att minnas det där målet. Framförallt straffen HVspelaren sjabblade bort.

Men man har verkligen inte ett enda stycke medlidande till en sån kille då.

Dessa två händelser i dessa två skeden i matchen var helt klart det avgörande, så när vinnande målet nådde nät var knappast någon förvånad. Vilken seger!

Lagets Ferming, Ericsson, Humlan och Stenekas, satt hos den sist nämnde och tuggade bokstavligen på varandra under gårdagens nagelbitare. Som det skreks.

Finalstämning när den är som bäst.


"Goren och Axelsson kvar i sängen under morgonens träning"

Som vi sa innan matchen igår kommer Jönssonligan att få spela huvudrollen i detta avgörande skede i finalserien. Det är ingen idé att hymla med att det har dom gjort så många gånger förut. Men en sak är säker. I kvällens match, på hemmais, där Jörgen "Jönssonligans borgmästare" Jönsson förhoppningsvis spelar sista match i LLA, så kommer dessa herrar att ha den största betydelsen än vad de någonsin har haft tidigare.

Forwardsbjässen Lee Goren och tekniktalangen Axelsson fanns inte med på morgonens träning. Det är heller inget att hymla om att det är ett rejält avbreak i Färjestad.

Det är såna spelare som avgör såna här tillställningar.

Så Perra Johnsson. Vi och svenska folket ber dig att ro hem guldet till Karlstad trots dessa skador och nu och du vet precis hur du skall göra. Minimera istiden på Somervuori. Släng in Kåberg när han kan träffa tacklingarna.

Holös, Jeppe och Pålsson ska skapa oro. Sevc behöver bara fortsätta och vi alla vet att dessa grabbar kommer att känna sig osäkra där ute om inte alfavargarna kommer att prestera.

Nattens guldfest är det Jönssonligan som serverar och nu väntar vi bara på inbjudan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0