Hockeysiffror i stormötet!

Som så många gånger förr var det Drogba och Lampard som fällde avgörandet.

Hoppas verkligen att ni alla såg denna fantastiska fotbollsmatch mellan Liverpool och Chelsea.
Man vet liksom inte vart man ska börja med ett summerande, men det spelar ingen roll. I deras första möte vann Chelsea med hela 3-1 och Liverpool var då tvungna att vinna dagens match med hela tre mål.
Ett omöjligt uppdrag, borta mot Chelsea enligt många, eller a, det sa nog de flesta!?
Men med en  -två måls ledning i första halvlek från Liverpool kände man att man skulle få en sån underbar spännande halvlek där man trodde lite mer på Liverpool. Och vilken halvlek det blev!

Tyvärr lyckades inte bortalaget då Chelseas offensiv släcke Liverpools kämpaglöd.
Med världens bästa anfallare i Drogba, komponerad med Ballack och Lampard så blev det tungan på vågen denna afton.
Dagens match slutade 4-4 som resulterade till en Chelsea vinst med totalt 7-5 i detta kvartsfinalmöte i CL.
Barcelona gick även vidare mot Bayern München efer oavgjort i dagens match.

Imorgon fortsätter dramatiken i årets Champions League!