Guldnatten - Bloggen rapporterar Del.1 !


GULDNATTEN i ett väldigt tidigt skede!

Så här knappt två dygn efter finalen har man nu äntligen fått lite perspektiv på den fantastiska guldglädjen som yrar runt bland våren. Det är så underbart! Här kommer den som utlovat en liten summering av dessa två unika och fantastiska dagar.


Det hela började med en uppslutning på restaurang Score i Karlstad med hela Coyotes. Ferming och Humlan var egentligen dom enda som passade tiden, strax efter kom ganska oväntat Stenen som oftast brukar vara tvärsist. Till sist ramlade de övriga gubbarna in (45 minuter sent.) I detta skede var öldrickandet redan i fullgång såklart.

Man kunde nästan ta på stämningen inne på Score.
Guldkänslan fanns i luften!


Matchen startade och pulsen bara ökade ju längre matchen gick. Vi åt och drack och bara njöt av stämningen och sällskapet.

Läget i Laget i detta skede: Ferming höll en väldigt hög nivå tills hans hamburgare bara var ett minne blott. Hans öldrickande avtog en aning men då började plötsligt den finska pärlan Mintun florera kring bordet. Det var väl inga större odds på att Humlan och Stenen skulle möta dimman först, milt utryckt.

Laget mötte dock ganska snabbt deras överman. Detta gällde inte bara alkoholintaget. Denna mystiska man, som vi än idag inte vet namnet på, visade sig vara en riktig fena på att vara hejaklacksledare. Han drog med sig HELA Score utan att blinka. Han startade många olika ramsor och fick något överraskande med sig även personalen. Riktigt stor profil!

Han hade förövrigt Score´s vackrast flickvän!


Sm-guldet var nu säkrat och det bröt ut i ett stort, gungande segerjubel! Notan betalades och folket började skingra sig. Detta gällde även Coyotes som mer än gärna drog med sig stämningen ut från Score, vidare till Torget där de startade den stora Guldfesten.

Coyotes lämnade vidare stafettpinnen till anhängarna och drog vidare till en ståtlig förräka hos Stenen på den berömda Svarvaregatan.

Det var nu det skulle börja på riktigt!


Coyotes tar Taxi till Stenen efter Guldfirande utanför Tingvallagymnasiet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0