Fotbollsfesten blev rena pesten!

Drycken var framme, popcornen var poppade samt chipsen och dippen var klara. Allt för en riktig helkväll med, vad vi trodde, riktiga fotbollsfester. Men oj vad besvikna vi skulle bli. Den förmodade festen byttes snabbt ut mot samtalsämen som USA och Rom. Destinationer vi alla skulle vilja besöka och framförallt uppleva.


Nåväl, för att återgå till fotbollsmatcherna. Först ut var Chelsea och Arsenal. Går att sammanfatta med ett ord - suck. Dåliga passningar, inget tempo, kämparglädjen var lika med noll osv osv.Går att fortsätta i all oändlighet. Till slut lyckades, som alltid, Droga springa sig loss och slå in det avgörande målet. Chelsea till final.


Den andra, förmodade, toppmatchen mellan Juventus och Inter var heller inte något att hänga i julgranen. Inte konstigt att italiensk fotboll inte står sig bättre mot övriga Europa. Likt den förra var den här matchen också ett stort sömnpiller. Zlatan var totalt osynlig och oengagerad, gick mest runt och visade sitt stora missnöje med sitt kroppsspråk.


Det bör dock tilläggas att han låg bakom Inters ledningsmål efter en fin framspelning. Tyvärr var det enda vi såg av "stjärnan". Som vanligt efter ett ledningsmål i Italien så backas det hem, det var inget undantag ikväll. Det visade sig dock bli Inters fall då Juventus kom upp och reducerade på övertid. Slutresultat 1-1. Inter hade chansen att bli mästare ikväll men då krävdes en vinst, därför blev den förväntade festen uppskjuten.



En vanlig syn för kvällen. Zlatan stod mest och gestikulerade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0