Festnatten - Bloggen rankar kvällens höjdpunkter!

Bloggen rankar självklart kvällens höjdpunkter:

(Läs gärna nedifrån så det blev mer spännande)


1.Stenens nyinköpta tröja!

Stenen, som alltid får vattenskalle inför stora evenemang hade givetvis gått ner samma dag som finalen och gått lös i Mitt i Citys galleria och låtit kortet flöda. Allt för att få en trevlig outfit inför festen! När spriten tog över förnuftet förvandlades denna tröja plötsligt till ett autografblock. Det börjades signa hej vilt på förräkan. Men inte nog med det.

Han tog med en penna ut och lät hela Karlstads folk få rista in sin kärlek till denna man!

Självklart fångades tröjan av stekheta guldvinnare, exempelvis Martin Johansson, Jonas Holös, Martin Sevc med flera. Det ryktas även om att Lee Goren har signerat. Det står på ryggen men tyvärr kan ingen bekräfta detta.
Framförallt inte Stenen själv....



Tröjan man än idag pratar om....


2.Den okända hejaklacksledaren!

Denna man, denna fantastiska man gjorde så att folket på Score verkligen förstod vilken kväll det egentligen var. Med sitt engagemang och med sin karisma föll det naturligt att första platsen var hans. Han var kryddan på moset! Det var det alla behövde! Ett stort grattis!

Niklas (CFC) kan slänga sig i väggen!


3. Stenens förräka!

Det var väl egentligen den första officiella tillställningen efter Stenens flytt till rätt sida älven och Svarvaremästaren. Det var egentligen här det började kan man säga. Spriten och dansen flödade i drivorna är kärlek! Förräkans höjdpunkt måste bli Fermings heta köksbordsdans och Stenens fruktansvärda show med datastolen. Speachless!



Stenen får man nog säga att han är i sitt esse just här.


4. Sergei Fokin!

Denna barmhärtiga samarit som är en av Färjestads största profiler i historien avnjöt givetvis finalmatchen från Score´s bästa plats. Sigge gick runt bjöd som vanligt på det största leendet.

Han gick mer än gärna runt och hälsade och bjöd på sig själv. Vi i coyotes lyckades fånga honom på bild, men vi har inte lyckats få den i bruk (Mobilkamera).


5. Emma Ladekvist

Vi alla lyckliga och vackra karlstadbor stod på Arenas dansgolv och njöt som bara fåglar kan blev plötsligt kära Emma något slags flipperspel på golvet. Någon främmande värmlandstös började slunga fram och tillbaka med en hjälplös anda. Hon förstod verkligen inte hur vi alla kunde ha så roligt! Den bittra jäveln! Emma blir utslängd av karlstadsprofilen Jani Lax från ingenstans. Jani, vi hade ju bara roligt?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0