Bloggen tittar framåt!

Påskkärringarna har nu flugit tillbaka till blåkulla och lämnat påsken bakom sig för i år, och med påsken kommer påskbord och då lämnas det givetvis matrester. Och det är väl det humlan och stenen har sysselsatt sig med idag. Resultatet har ni nedan.



En sprudlande påskrestsafton har varit underbart.

Om vi nu lämnar påskfirandet bakom oss och blickar framåt så har vi en ganska ståtlig vecka att se fram emot. I sportvärlden kommer Championsleague kvartsfinalerna att avgöras där Barca ställs mot tyskjättarna Bayern München och Liverpool mot Chelsea. Vilka matcher!

Framåt helgen drar VM-genrepet igång i ishockey. Alltid lite så mysigt. Sedan på söndag är det dags för Italienskt toppmöte igen, Zlatans Inter mot hans förra Juventus.

Coyotes träningar är igång som vanligt igen efter lite röda dagar och påskuppehåll.


Som ni läste tidigare har vår stjärnspelare Erik "Stenen" Stenekas gjort en magnetröntgen i Göteborg under veckan och hoppas på svar under denna. Han har ju varit långtidsskadad på grund av ryggsmärtor. Han kommer nu på torsdag att lämna Sverige för en rehabiliteringsresa i Spanien och Kanarieöarna. Vi önskar Stenen en riktigt trevlig resa till de sydligare breddgraderna! Stenen har lovat att han kommer blogga sina tankar, direkt från Kanarieöarna.

Detta ser vi nog som veckans höjdpunkt!


Ikväll kommer Coyotes återigen sluta upp på spiksmedsvägen för en tv-spelsturnering där fotbollsspelet FIFA kommer att spelas! Vi hoppas givetvis på kommentarer och bilder, håll utkik!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0