Bloggen summerar de två huvudmatcherna!



 
Ett stort plus till Åsa för dagens insats.                         Pärlan jublar efter sitt första allsvenska mål. Foto: Gais.se



Derbyt mellan GAIS och ÖIS på den nyutrullade mattan på Gamla Ullevi tystade många fotbollstittare denna dag. Solen lyste över den nya arenan och de fullsatta läktarna gungande av förväntningar. De svartgröna färgerna sken i solens strålar. Och som föreställningen blev.

När startelvan presenterade såg man att GAIS nyförvärv Pär "Pärlan" Ericsson, vår älskade dejepöjk, fanns med och som han tog chansen. Han inledde målskyttet redan efter 5 minuter och det var verkligen början på något stort. GAIS dominerade totalt genom hela matchen och vann tillslut med hela 5-1.



Med ett allsvenskt derby och ett riktigt målfyverkeri i bakhuvudet hade man givetvis stora förväntningar på den tredje SM-finalen och det blev precis som vi hade hoppats på.

Färjestad åkte till Jönköping för att hämta ytterligare en bit av guldet och det var nästintill en perfekt försvarsinsats som lade grunden till eftermiddagens vinst.

Med 10 minuters nagelbitande lyckades Goren slå in sista stöten och punkterade matchen till 3-1. Ett stort plus till Kilssonen Per "Åsa" Åslund och även till Fermingkopian Jonas Holös som bara växer och växer.

Får vi verkligen behålla denna försvarsgigant nästa år? Tveksamt.



Kommentarer
Postat av: Anonym

ferming-kopian var det ja! satte en fladder i göbbhörnet ;)

2009-04-06 @ 13:02:59
Postat av: hanz

kopia eller?

2009-04-06 @ 22:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0